Tak už v zoufalství nevím, co dělat. Naše starší autíčko LR discovery 2,5 TDi 2000 má chorobu. Za jízdy "cuká" a občas "vypne" motor. Teda motor jede, ale nejde řadit a nic

Moderátor: Miky_CZ
liduška píše:Ahojky.
Tak už v zoufalství nevím, co dělat. Naše starší autíčko LR discovery 2,5 TDi 2000 má chorobu. Za jízdy "cuká" a občas "vypne" motor. Teda motor jede, ale nejde řadit a nicMusím vypnout a znovu zapnout klíč a je to v pohodě. V servisu to počítač vyhodnotil jako že dobré, žádná chybka. Tak nevím. Pomůže mi někdo????
Mám originá Workshop manual (dílenská příručka) v angličtině, je to automat, nebo manuál? Pokud auto nereaguje na plyn, je to buď tím, že elektronika přepla na nouzový režim, nebo je vada v plynovém pedálu. Obojí musí diagnostika ukázat.liduška píše:Ahojky.
Tak máte samozřejmě máte pravdu, špatně jsem to napsala(Poznají se odborníci
) Tak tedy znovu: auto začne cukat (ani nemyslím, že při velké rychlosti), rozsvítí se kontrolka úplně vlevo nahoře, motor jede plynule, ale nereaguje plyn. Musím vypnout klíč, kontrolka zhasne, znovu nastartuju a jedu. Snad to bude lepší, protože opravdu jsem jenom ženská
![]()
Jinak zkusíme rady Miloše a uvidíme. Zatím Vám opravdu díky moc všem.
P.S. Nemá náhodou někdo manuál k tomuto autíčku? Máme ho přes bazar a nic nám nedali, tak z něho nejsme moc chytří (teda hlavně já).