Rady na Land Rover Discovery Td5
Moderátor: Miky_CZ
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rady na Land Rover Discovery Td5
V Japonsku se to jen prodávalo, jestli si dobře pamatuju, Honda testovala zájem o terénní vozy, než začala vyrábět CRV, nebo jak se to jmenuje... Jinak nechci sýčkovat, ale Markovy příspěvky mi něco připomínají 

SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
Myslíš že je to další pokus infiltrace DD zpět do našich řad1960SeriesII píše: Jinak nechci sýčkovat, ale Markovy příspěvky mi něco připomínají

Už tu nejsem, tak mě s fórem neotravujte!
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
Stačí se podívat, co kde píše - ptát se na maximální rychlost Discovery mi přijde jako úlet typický pro DD/SUPERCHARGED. Jakže to psal kdysi? Ideál je jet 300 km/h terénem?
Ale třeba se mýlím, třeba známý známého strýce jeho otce si opravdu koupil auto, se kterým nepotřebuje poradit, ale raději se zeptá
Ale třeba se mýlím, třeba známý známého strýce jeho otce si opravdu koupil auto, se kterým nepotřebuje poradit, ale raději se zeptá

SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
Ako som povedal, buď to v Japonsku vyrábali, alebo to len Honda predávala ako Hondu.1960SeriesII píše:V Japonsku se to jen prodávalo, jestli si dobře pamatuju, Honda testovala zájem o terénní vozy, než začala vyrábět CRV, nebo jak se to jmenuje... Jinak nechci sýčkovat, ale Markovy příspěvky mi něco připomínají
Ver mi, mňa maximálna rýchlosť v Discovery I veľmi netrápi, ale môjho známeho, teda môjho otca zaujímalo nielen aký to má výkon, ale aj koľko to vytiahne. Tak mu spravím radosť. Aj tak pochybujem, že sa o to bude niekedy pokúšať. On je poľovník, nie pretekár. Inak, vážne Vám preto niekoho pripomínam kto jazdí 300km/h v teréne?1960SeriesII píše:Stačí se podívat, co kde píše - ptát se na maximální rychlost Discovery mi přijde jako úlet typický pro DD/SUPERCHARGED. Jakže to psal kdysi? Ideál je jet 300 km/h terénem?