A léta běží...
Moderátor: Rover
A léta běží...
Tak jsem se náhodou dostal k fotkám z roku 2001, kdy jsme byli s Krytenem v CH vybírat mého druhého Series 2..., když jsem ty fotky uviděl tak mně spadla čelist, úplně jsem už zapomněl jaké to byly časy, kdy si člověk mohl vybrat dědka z velmi široké nabídky, za velmi slušné peníze..., to už je dneska dávno pryč. Škoda, že jsem tenkrát koupil jen jednoho, měl jsem nakoupit do zásoby..., ale pozornému pozorovateli určitě neuknikne, že na fotkách jsou dva dědci, kteří momentálně parkují u mně na dvorku. Tenkrát by mně to ani nenapadlo, že i tohle auto skončí nakonec u mně..., tenkrát to bylo na mně moc drahé a ještě jsem moc nechápal, že jediná cesta kupředu je zpátky do minulosti... Tak se kochejte, je to jen výběr z mnoha... 

- Přílohy
-
- 1.jpg (154.23 KiB) Zobrazeno 8959 x
-
- 2.jpg (140.51 KiB) Zobrazeno 8965 x
-
- 3.jpg (126.47 KiB) Zobrazeno 8961 x
-
- 4.jpg (141.81 KiB) Zobrazeno 8964 x
-
- 5.jpg (148.89 KiB) Zobrazeno 8965 x
-
- 6.jpg (145.75 KiB) Zobrazeno 8965 x
-
- 7.jpg (119.57 KiB) Zobrazeno 8964 x
-
- 8.jpg (143.63 KiB) Zobrazeno 8964 x
-
- 9.jpg (138.64 KiB) Zobrazeno 8966 x
-
- 10.jpg (166.63 KiB) Zobrazeno 8965 x
-
- 11.jpg (138.16 KiB) Zobrazeno 8968 x
-
- 12.jpg (170.32 KiB) Zobrazeno 8966 x
-
- 13.jpg (149.14 KiB) Zobrazeno 8968 x
-
- 14.jpg (174.11 KiB) Zobrazeno 8967 x
-
- 15.jpg (137.1 KiB) Zobrazeno 8966 x
Country boy...
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
Re: A léta běží...
Krása, slintám...

SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
Prekrásne autá. Síce nie v najlepšom stave, ale tieto I, SII sú proste aj tak krásne autá.
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
Stárneme Rovere, ale ta autíčka mládnou, zejména jsou - li v dobrých rukách.
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Landy
- tel.: 603597444
- Kontaktovat uživatele:

LR SIIA 109" Pick-up 3/4 canvas
http://www.helvik.cz,www.auto-kraus.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.helvik.cz,www.auto-kraus.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
To je nějaký skunk co slintá nebo co je to za zviřátko?1960SeriesII píše:Krása, slintám...

Country boy...
ještě jedna fotka jedničky co tenkrát netušila a ani já netušil, že o osm let později jí budu hýčkat na svém parkovišti... Povšimněte si v červené bundě Krytena co tenkrát ještě nebyl Kryten a ani ještě neměl svojí plastickou chirurgii v Bělči... Tváří se, že perfektně umí švýcarsky a poozorně naslouchá švýcarovi, z kterého kouká jen kus nohy a deštníku...
Mark: nenech se mýlit, zdání klame, kolikrát LR Series co vypadá na obrázku nevábně je ve skutečnosti v nádherném původním stavu, stačí jen čistit, leštit a věnovat se kosmetice a tak...
Gobey: máš pravdu, stárneme a dědci v naší péči mládnou..., to druhé je fajn, ale nevím jestli by to nechtělo nějakou mladou, v jejíž péči bysme také mládli...
Mark: nenech se mýlit, zdání klame, kolikrát LR Series co vypadá na obrázku nevábně je ve skutečnosti v nádherném původním stavu, stačí jen čistit, leštit a věnovat se kosmetice a tak...
Gobey: máš pravdu, stárneme a dědci v naší péči mládnou..., to druhé je fajn, ale nevím jestli by to nechtělo nějakou mladou, v jejíž péči bysme také mládli...

- Přílohy
-
- PC308317.jpg (205.26 KiB) Zobrazeno 8833 x
Country boy...
Veľmi dobrá hláška.Gobey píše:Stárneme Rovere, ale ta autíčka mládnou, zejména jsou - li v dobrých rukách.

- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je krááása ! Postupně se ty krasavice přesunují do Čech . Ještě tam nějaké mají ?? To Kryten : sluší pánovi
To Rover : a kde jsi ty ?
Za fotoaparátem ?

tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Jó, ta "Dědkománie" já už také asi dlouho neodolám.
Prostě, to jsou tak krásná auta !
Asi bych potřeboval II. bez střechy a se čtyřmi sedadli.....co to je přesně za typ dědkaři ?
Prostě, to jsou tak krásná auta !
Asi bych potřeboval II. bez střechy a se čtyřmi sedadli.....co to je přesně za typ dědkaři ?
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
Jo utíká to až hrůza...
Vypadám na tý fotce nějak mladě,když se podívám teď tak vidím,jak se na mě ty roky hrabání se ve starých krámech podepsaly
Taky nechápu jek jsem mohl nosit červenou bundu
Bělečskou plastickou chirurgii jsem sice ještě neměl,ale provozoval jsem tuto činnost jinde a první Dědečky-Série jsem měl dávno za sebou.
Jo a ta jednička s dřevěnou korbičkou stojící vedle Roverovy SII je taky u mě ve stodole...
k.
Vypadám na tý fotce nějak mladě,když se podívám teď tak vidím,jak se na mě ty roky hrabání se ve starých krámech podepsaly

Taky nechápu jek jsem mohl nosit červenou bundu

Bělečskou plastickou chirurgii jsem sice ještě neměl,ale provozoval jsem tuto činnost jinde a první Dědečky-Série jsem měl dávno za sebou.
Jo a ta jednička s dřevěnou korbičkou stojící vedle Roverovy SII je taky u mě ve stodole...
k.
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
někdy ty léta běží moc rychle, ale je na co vzpomínat. Našel jsem dvě trofeje, co vyhrála moje žena 

- Přílohy
-
- Obraz155.jpg (100.76 KiB) Zobrazeno 8634 x
-
- Obraz156.jpg (102.38 KiB) Zobrazeno 8635 x
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
nevedel som kam to dať... Tu sa z deduška teší zrejme nový majiteľ.
http://www.youtube.com/watch?v=Fnoecg0o ... dded#at=36" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=Fnoecg0o ... dded#at=36" onclick="window.open(this.href);return false;
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Zde: http://www.dunsfold.com/gallery_retrospective.php#" onclick="window.open(this.href);return false; je nově umístěna spousta hezkých starých fotek.
Nádhera, musela to být krásná doba v těch 60. letech (tedy směrem na západ)...Martin T píše:Zde: http://www.dunsfold.com/gallery_retrospective.php#" onclick="window.open(this.href);return false; je nově umístěna spousta hezkých starých fotek.
Country boy...
- Radek D3
- tel.: 603427700
- auto: LR Discovery 3
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Krytene dala by se někde sehnat SI hard top?
Prozatím jen na zaparkování a potom postupně na rekonstrukci,.
Dík Radek
Dík Radek
Ahoj Radku,Radek D3 píše:Ahoj Krytene dala by se někde sehnat SI hard top?
Dík Radek
Určitě ano,myslím že o něčem vím

k.
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
Momentálně se tu po Čechách "válí" tolik starých lanďáků, že o Čechách jednou budou psát za doprovodu podobných fotek, jaké sem dal Rover - myslím, že poměrem počtu starých sérií na tisíc obyvatel jsme už dotáhli západoevropský průměr 

SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"