berdan píše:Ví někdo, kde a kdo ten motor 2,4 Ford vyrábí?
Řekl bych, že se dělá tady...
http://findarticles.com/p/articles/mi_m ... n15865047/
berdan píše:Ví někdo, kde a kdo ten motor 2,4 Ford vyrábí?
 a to ještě nevím, co všechno mě čeká. Už se jenom modlím.
  a to ještě nevím, co všechno mě čeká. Už se jenom modlím.  I přesto všechno, že se mi líbí a jezdí se v něm pěkně musím říci, že bych si ho už nikdy neobjednal a jestli ještě někdy budu kupovat nové auto nebude to asi Land Rover. Hrozně nerad to říkám, ale za ty peníze dostaneš jinde mnohem víc a váží si tě.
 I přesto všechno, že se mi líbí a jezdí se v něm pěkně musím říci, že bych si ho už nikdy neobjednal a jestli ještě někdy budu kupovat nové auto nebude to asi Land Rover. Hrozně nerad to říkám, ale za ty peníze dostaneš jinde mnohem víc a váží si tě.  A tak tu žijem!!!
  A tak tu žijem!!! Časem víc a víc lidí pochopí, že nejlepší bude, nechat si auto postavit (zrenovovat) podle svých představ, jako to bývalo kdysi, kdy bylo každé auto ručně dělaný originál za která bude ručit jeden konkrétní zhotovitel. To samozřejmě neplatí pro spotřebky typu Fiesta či Passat, ale pro auta, která mají duši.
  Časem víc a víc lidí pochopí, že nejlepší bude, nechat si auto postavit (zrenovovat) podle svých představ, jako to bývalo kdysi, kdy bylo každé auto ručně dělaný originál za která bude ručit jeden konkrétní zhotovitel. To samozřejmě neplatí pro spotřebky typu Fiesta či Passat, ale pro auta, která mají duši. 

To snad není možnýý !berdan píše:Nazdárek všem. Tak už opět nejezdím, Defíček jezdil zhruba měsíc od poslední závady a máme tu další. Zasekla se mi spínací skříňka, nešel ani vypnout motor, musel jsem Defíka chcípnout přes rychlost a klíčkem už nejde otočit aní na jednu stranu, takže zapalování je neustále zapnuté a zpětně nastartovat už nejde. Musel jsem odpojit baterii, aby se nevybila. Spinačku už mi jednou měnili, asi před rokem. Co teď, auto ještě v záruce, tak jsem zavolal na asistenční službu Land Rover, dlouho to nikdo nebral, až se mi ozvalo Slovensko, protože to u nás nikdo nebral, tak se to automaticky přesměrovalo k nim. Zkoušeli mě přepojit k nám, až se to povedlo. Tak jsem jim řekl, že mám závadu na vozidle Land Rover a že....... (víc jsem už neřekl, protože mi zdělili). My už asistenci pro Land Rover neděláme! Tak co teď??????

a že sme spolu něco prožili
 a že sme spolu něco prožili  

No a už tu mám další závadu, přestalo mi hrát rádio a nejde tam zadat kód. Ach jo, tak si při jízdě zpívám a modlím se, aby ty závady už přestaly.
  No a už tu mám další závadu, přestalo mi hrát rádio a nejde tam zadat kód. Ach jo, tak si při jízdě zpívám a modlím se, aby ty závady už přestaly. 

Tak snad to nezakřiknu...
 Tak snad to nezakřiknu...