Diky Michal
Moderátor: Miky_CZ
Když jsem dával na svoji předchozí DII safari, tak jsem si dal záležet aby šablona byla opravdu přesně.krtek007 píše:Zdravim panove (a damy???), podarilo se mi sehnat hodne levne safari snorkl na DI 300Tdi s ABS. Jenze ma to jednu chybku, jaksi tam neni ta sablona na montazNemate to nekdo nahodou, pekne prosim smutne koukam??? ... nerad bych to podelal pri vrtani blatniku, ja se znam a ...co vam budu vykladat
![]()
Diky Michal
Nie som si isty ale asi su to australsky inzinierykrtek007 píše:hmmm ...ze by soudruzi z GB udelali nekde chybu,
Tomš píše:Já šablonu neměl tak jsem rozebral krabici,udělal do ni díru podle té na šnorchlu,obtáhl jsem to fixou,vystřihl a sedlo to uplně přesně a to nejsem nejšikovnější z nejšikovnějších
... no zda sa, ze nie si jediny. Zrejme ta sablona u DII bude na...Luboš M. píše: Když jsem dával na svoji předchozí DII safari, tak jsem si dal záležet aby šablona byla opravdu přesně.
Chybička se vloudila a přímo u dodavatele. je tam cca 7 děr??? Pasovalo to na 3 díry. Raději bych na šablonu nespoléhal