No potěš Panbuch. Okno teš umi prasknut mrazem? AMT se oblukem vyhybam, s Dyskoškou II, keru mam od roka 2004 sem tam bl enem dvakrat a stalo to za pyču! Toš uš sy pomaham jak se daakrij píše:koupil jsem ho leden 2008 v AMT Praha, ale servis chodím k Mejznarům do Vrchlabí, v AMT vůbec autům nerozumí, leda tak vyměnit pojistku a ještě blbě a pokud chceš něco reklamovat, tak je lepší opravit si to sám, než se s nima dohadovat, jako já například s bočním sklem, které mi prasklo mrazem!
TomBa píše:No potěš Panbuch. Okno teš umi prasknut mrazem? AMT se oblukem vyhybam, s Dyskoškou II, keru mam od roka 2004 sem tam bl enem dvakrat a stalo to za pyču! Toš uš sy pomaham jak se daakrij píše:koupil jsem ho leden 2008 v AMT Praha, ale servis chodím k Mejznarům do Vrchlabí, v AMT vůbec autům nerozumí, leda tak vyměnit pojistku a ještě blbě a pokud chceš něco reklamovat, tak je lepší opravit si to sám, než se s nima dohadovat, jako já například s bočním sklem, které mi prasklo mrazem!
erik píše:Ten tah jsem zazil pri koupi me 90 tky. Napravo stal Range v kuzi .. a vlevo bila 90 tka.
Asi je ten Defík jen pro chlapy. Moje manželka se v něm stydí. Nechápu. Já když vidím Defíka mám hned blažený výraz. Takových krásně hranatých aut moc není, snad jen MB Géčko a Patrol s kulatýma světlamacapa píše:Jo jo. Je to taková chlapská romantika ten DefíkDěkuji za přání.