Taky reseni pokud ti nevadi ze zabira malinko jinak-buri- píše:Ja jsem jen posunul sterac na tisicihranu a kousek vis a bylo.

Moderátor: Miky_CZ
Taky reseni pokud ti nevadi ze zabira malinko jinak-buri- píše:Ja jsem jen posunul sterac na tisicihranu a kousek vis a bylo.
Jsem zkoušel teď pohledat na netu a je pravda, že se objevují čím dál více na fotkách a tak. Jenom ještě ne v Evropě, třeba Japončíci už jezdí, takže ve výrobě podle mě makají.DjALF píše:Ha díky,tohle tema jsem prehlídl. ja jen,ze jsme to tu probíraly,uz kdysi tak jestli nejaky posun.a nic
no ja si pockam,ptz si myslim,ze v bocnim naklonu budou uklouzavat vice nez ty predesle.PavelU píše:Jsem zkoušel teď pohledat na netu a je pravda, že se objevují čím dál více na fotkách a tak. Jenom ještě ne v Evropě, třeba Japončíci už jezdí, takže ve výrobě podle mě makají.DjALF píše:Ha díky,tohle tema jsem prehlídl. ja jen,ze jsme to tu probíraly,uz kdysi tak jestli nejaky posun.a nic
Ten rozdil je opravdu minimalni, sterac z puvodni polohy je zvedlej ani ne o centimetr.pablo.gs píše:Taky reseni pokud ti nevadi ze zabira malinko jinak-buri- píše:Ja jsem jen posunul sterac na tisicihranu a kousek vis a bylo.
...než dojedou přes Japonsko budu mít po dovolený a disky asi nevyšly se mi človíček neozývá, teď by mi stačil aspoň jeden na rezervu...na COOPER STT se bude čekat měsíc a půl, ale prý budou tady na skladě...Rumunsko jsem letos odpískal, pojedeme do alp tam se s COOPER ATR nebojím a bude to pohoda...PavelU píše:Jsem zkoušel teď pohledat na netu a je pravda, že se objevují čím dál více na fotkách a tak. Jenom ještě ne v Evropě, třeba Japončíci už jezdí, takže ve výrobě podle mě makají.DjALF píše:Ha díky,tohle tema jsem prehlídl. ja jen,ze jsme to tu probíraly,uz kdysi tak jestli nejaky posun.a nic
V tomhle tematu mas fotky obojiho, pripadne se podivej do tematu Vseobecny pokec- tema predvedte se nebo tema predtim a potom... najdes tam foto vsech moznych variant... Nevim jestli auto hodlas i dostatecne rozsirit ale ja bych ti to doporucil...zi.co píše:Zdravím všetkých.
Tak poraďte niekto, resp. pošlite foto auta ak máte obuté 235 a 265.
Vďaka
Jaký máš rozměr těch gumHonzan píše:Tak kdyby to nekoho zajimalo - po shaneni vsech moznych variant (pro bfg,pak kumho kl71 jsem byl rozhodnutej ale nebyli) jsem skoncil u cooper discoverer stt 235-80.
Auto na nich vypada skvele, na silnici sedi taky dobre, hluk bych rekl ze do 90 v pohode do 120 snesitelny a pak uz je to jedno (v porovnani s defikem je to porad tichy stroj) Zkusil jsem jen tak zlehka sjet ze silnice a prijde mi ze uplne super... ale nemam zkusenosti a jsem offroudovy nedochudce .) Fotky auta zatim nemam ale pokusim se je nafotit jak to pujde... .)
samozrejme mas pravdu s rozmerem, to je tak kdyz pises a telefonujes pri tom.PavelU píše: Jaký máš rozměr těch gumNení to náhodou 235/85R16
![]()
Kde jsi sháněl ty Kumha KL71, žes je nesehnal, v Paddocku je mají a navíc za pěkný peníze...
moon13 píše:Tak dnes mě v 7 ráno překvapil telefonát, že pro mě mají pneumatiky, jestli je chci dovézt!?
Docela mě tím překvapili, protože mi z obchodu neposlali e-mail s potvrzením a ani mi předem nezavolali! Zjímavý!
Tak jsem řekl PPL, že mi je můžou v pondělí dovézt!
Moc se těším...ale jinak teda dodací doba místo 3 týdnů 1 týden.
Takže takhle by to mělo vypadat.... Na doporučení MRAKa a jiný jsem objednal ContiCross AT.
PS: No moc by mě zajímalo, jak to vypadá na autě. Nemáte je někdo nahožený, že by jste mi sem dali foto?