U mého auta není při běhu motoru zvuk kompresoru vůbec slyšet, abych zjistil, že běží, musím sundat kryt EAS a položit na něj ruku, pak cítím vibrace. Take normálně slyšet by být asi neměl. Neznamená to ale, že je přímo KO, možná jsou pouze špatné gumové silentbloky co to drží. Zkus s ním ve vypnutém stavu požádně zacloumat, jestli drží jak má, nikam nenaráží atd. Běžet často může, to že na něm po delší jízdě neudržím ruku je normální.Jirka píše:Ma byt kompresor celkem dost hlucnej a ma bezet celkem dost casto?( nebo je to vina toho jednoho spatnyho mechu a kompresor je pred smrti?)
Jak moc není v pořádku ten měch? Jak dlouho po zastavení je auto rovně než někam padne?
Tak tůrování rozhodně nemá na zvedání na místě žádný vliv, pokud nemáš zcela mrtvej akumulátor. Jinak není souvislost mezi během motoru a funkcí zvedání (to, že motor musí při zvedání běžet je jen taková konstrukční pojistka, aby se zajistilo dost energie pro kompresor). Na místě jde samozřejmě RR zvedat a spouštět zcela normálně. Vyzkoušej to nejlépe po jízdě, když máš dostatek talku v systému (tlak. nádobě). Po delším stání vlivem vadného měchu a snahy RR o dorovnávání může veškerý tlak zmizet a pak kompresoru trvá i pět minut než dostatečně nafouká aby auto zvednul.Jirka píše: Zacina blbnout zvedani podvozku. Kdyz jsme ho privezli, tak makal na 100%, musel se pri zvedani na miste trosku turovat. Tedka se na miste odmita zvedat, maka jenom za jizdy. Je to vlastnost nebo vada?
Synchronizace oken se používá pouze po odpojení baterie a slouží k tomu, aby ti okno na jeden stisk sjelo úplně dolů, popřípadě vyjelo úplně nahoru. A taky k tomu, aby ti zmizela hláška z message centraJirka píše:Muze mi nekdo poradit, jak na synchronizaci oken. Precetl jsem si tady vlakno na to tema, ale moc moudrej s toho nejsem.

Provádí se tak, ze držíš tlačítko spouštění a spustíš okno až úplně dolů, to samé pak zase ve směru nahoru.
Jinak gratulace ke krásné spotřebě plynu, kterou ti mohou všichni naftomilové jen tiše závidět

Ať se všechny problémy podaří brzy odstranit a chodí to jak má.
K tomuto dotazu se připojuji, ten kód chci taky a chtěl bych i na rádio pokud by to bylo možnéJirka píše:Admine, kdyz ti poslu c. kastle, sezenes mi prosimte kody na to verglovani s klicem v zamku.