1. na LRC 09 nikdo nikoho nevyhodil
2. každoroční finanční ztráta LRC není živnost
3. reprodukovaná hudba je vždy hlasitá, možnost pokecat si byla v přilehlé hospodě
4. guláš nestál 70 ale 75, běžná cena při cateringovém druhu občerstvení
5) "nevrlý tajtrlík"- jinak pořadatel, se choval profesionálně a slušně
Jako šéf- pořadatel nemohu mít o všem dokonalý přehled, ale u onoho výstupu u brány jsem osobně byl a jednoznačně Ti říkám, že to přibarvuješ.
Jsem rád, že je pro Tebe "Robiku LR" Land Rover Cup na vždy TABU.
David.
Robik LR píše:Ahojky, no nedá mě to také shrnout, vím, že pořádání takových akcí není snadná záležitost, nicméně tolik těch nadšenců do značky LR zase není, aby si pořadatel mohl dovolit lidi z akce vyhazovat. Chápu, že peněz není nikde nazbyt, ale udělat si z téhle akce živnost mě připadá trochu padlé na hlavu. Přijel jsem samozřejmě už v pátek večer, hudba hrála pěkně i když dost nahlas, takže se vlastně nikdo s nikým neslyšel. Guláš za 70 na čtyři lžíce pro chlapa co má 100 kilo je opravdu málo a na ráno raději nechci vzpomínat. Na bráně mě odchytil nevrlý tajtrlík v pořadatelském tričku a řval ať okamžitě zaplatím. Snažil jsem se mu v klidu vysvětlit, že ve frontě na střelbu stojí moji kamarádi a že se s nimi dohodnu, jestli budeme startovat nebo jestli půjdeme jen na mrkačku. Ten agresivní zrzek nebo co to bylo zač, na mě začal křičet, že jsem na soukromém pozemku a soukromé akci a jestli okamžitě nezaplatím, že tam nemám co pohledávat. Znovu jsem se mu snažil vysvětlit, že se chci jen domluvit s ostatními, ale nedbal na to. Výsledkem bylo, že jsem samozřejmě odjel. Jsem srdcovej LR, ale nemám zapotřebí, aby mě někdo vyháněl nebo na mě řval. Mimochodem se mnou odjelo 5 aut a už se také nevrátili.
Nakonec jsme si parádně a zadarmo zajezdili v Podbořanech a strávili jsme hezkou sobotu.
LRC je pro mě a mé kamarády jednou provždy TABU.
Rád se potkám se všemi dobrými a penězi nezkaženými lidmi kdekoliv u nás, v Rumunsku, Albánii, Makedonii nebo vůbec kdekoli.
Všem přeji hezký a "pořadateli" nezkažený den.