Ahoj všichni, koho jsem měla šanci potkat na LRC, ať už nahoře na louce, nebo pak večer na střelnici. Díky, že jste přijeli, i když to často nemáte za rohem a nafta není za málo

. Z mýho pohledu - od půl osmý do dvou jsem byla u trialu, takže o zážitcích u střelnice nemůžu soudit-s kým jsem nahoře mluvila, usmíval se a zdálo se mi, že cíl setkání ( potkat se s lidma stejného ražení) se daří. Teď čtu Vaše příspěvky a je mi z toho děsně. Pro některé smutky pochopení mám-taky mi chybělo víc věcí, který by měly zelenej ovál vyraženej či vyšitej na čemkoliv od triček až po nápravy, ale jinak se musím Davida zastat v tom, co udělal pro nápravu stesků lidiček z minulejch let. Tak jestli můžu trochu ze zákulisí a z historie - nultej ročník vznikl "pouze" jako střelecká soutěž majitelů LR. Měli jsme šanci se potkat a David nabídl střelnici. Dobré zázemí, ne? Co víc chtít? Importér ani jinej nadšenec na nic takovýho odvahu neměl, byli jsme spokojení-trochu zábavy, krb, něco dobrého, fotky, videa z cest. Nejezdilo se vůbec-sousedi byli proti,ani parkovat nechtěli povolit!!! a získat na chvíli pozemek vzadu na louce stálo kus práce. Letos nám ho zase zmenšili, co naděláme? Musíme se tam vejít. Pro někoho je to holt pískoviště, pro jiné první zkušenost s hrbatým podkladem. Najděte kompromis, nejde to...Na cca 6.ročníku nás zaskočil počet landroveristů-účastníků. V tom dobrém, že už se o LRC ví, v tom horším-nikdo neměl zkušenost s organizací, nedošlo nám, že je třeba vyplnit čas, kdy se čeká na další disciplínu.S negativními názory se David popral po svém a myslím, že dobře - vymyslel doprovodné programy. Nejsou povinné!!!I děti měly co dělat a kdo chtěl, nenudil se. Jo, už myslím na to, jak přilákat k prezentaci ty, kteří se LR živí, aby nás mohli poučit i pobavit,případně zkasírovat:-). Nevěřím, že se teď tohle nehoní hlavou i Davidovi.Poprvé tam byla ochranka-potýkali jsme se s nezvanými hosty, myšlenka byla určitě dobrá. Vše je o lidech-jak říkám, nechci soudit, nebyla jsem tam, tohle musí David. Ale ať jsem na LRC třeba jen jako "obsluhující personál",moc se mě dotýká, že jeden člověk může dohnat účastníka k takové kritice na foru a tím pádem i k degradaci celý akce. Pevně věřím, že ti, kdo byli spokojení, na LR fóru ještě nebyli, protože si nemají na co stěžovat.A peníze?Pro někoho moc,někdo to neřeší.Chtěla jsem tam být a každá sranda něco stojí, to je můj názor... Mopadži, gratulace veliký!!!přeju samou radost a těším se na dalšího účastníka LRC!Moc sis to neužil, viděla jsem Tě pořád s nějakým nářadím v ruce

.Eliotte,je mi líto, ale ani megafon nepřilákal od cca čtvrt na dvě po deštíku na soft trial nikoho od střelnice, ale stačilo říct, sbaleno nebylo a stopky jsem držela v ruce až do večera.Luboši,díky za pomoc a milý slova!Aleši a všichni Potemníci(extra pro Petra,Michala a hlídku u klád) DÍKY!!!Jsem ráda za další zkušenost, za popovídání s těma, co nemám šanci potkat celej rok.A že už nás je hodně a jsme každej jinej,tedy čekáme taky každej něco jinýho, se musím smířit, takže kritiku beru (četla jsem o nevrlosti personálu na soft trialu pozorně),ale taky do jistý míry-něco mi připadá zbytečný rozebírat.To možná jen proto, že jsem si zkusila být při tom a pomoct, i když bych třeba raději ten trial taky jezdila než startovala.Ale jestli jen trochu budete chtít,budu stát s těma stopkama na startu 19.6.2010 znovu:-).A co horšího, budu se na to těšit, jako bych tohle nikdy nemusela napsat

.