BRZDY NA DISCO!
Moderátor: Miky_CZ
BRZDY NA DISCO!
BRZDY!!!! bacha lidi u discovery kdyz budete kaslat na brzdy a sjedou se vam az na plech tak vam vyskoci valecek a vytece brzdovka a je konec s brzdenim - PRUUUSER! cekal jsem na dily od admina abych udelal ten spodek a brzdy a ty se mi zatim tak ubrousili...malem jsem se dneska zabil....
-
- tel.: +421 905 712 951
- auto: D3 2007 + D4 2012
V paddocku to mas za par korun, len si vybrat.motohanz píše: no me to odrbalo kotouc ze je jak lazenska oplatka...
http://www.paddockspares.com/sp/categor ... _Axle.html
Bronz LR Disco 4 TDV6 2012 - Mama's Street Fighter
Blue Evoque 2014 2.2
Blue Evoque 2014 2.2
ČaOFF,hele kamarádi na STK mi zjistili,že mi nesvítí brzdová světla a obrysové na nárazníku jen jedno(druhé má špatnou žárovku a tu vyměním) Nevím,jestli na sloupku jsou také zadní obrysová,protože taky nesvítí. Čím čarára čím to jen může být? U brzdových se domnívám,že buď pojistky nebo čidlo nebo co? Nebo vše signalizuje jinou příčinu? Dík.ALF
Re: BRZDY NA DISCO!
Ma D2 TD5 indikaciu opotrebenia brzdovych dosticiek ?motohanz píše:BRZDY!!!! bacha lidi u discovery kdyz budete kaslat na brzdy a sjedou se vam az na plech tak vam vyskoci valecek a vytece brzdovka a je konec s brzdenim -
Re: BRZDY NA DISCO!
)keso píše:Ma D2 TD5 indikaciu opotrebenia brzdovych dosticiek ?motohanz píše:BRZDY!!!! bacha lidi u discovery kdyz budete kaslat na brzdy a sjedou se vam az na plech tak vam vyskoci valecek a vytece brzdovka a je konec s brzdenim -
no maj snad i disca 1 ale jen na jedny strane, kdyz se ti sjede ta druha tak stejne nic moc nepoznas....me vytekla i brzdovka
Místo spívání si to radši spraf, já to přes net eště neumim.ALF píše:ČaOFF,tak jsem zase chytřejší. To je tím,že když brzdím,sedím před světly a nevidím jak ne svítí.Tak mi tedy nejdou obě brzdové,žárovky jsou OK. Tak čimčarárra čím to je čím to je,že mi Camelca nesvíííííítíííí? Líp zpívat neumím. Tak jsem zazpíval a teď už mi poraďte.Alf

ČaOFf,no vida že to jde. Dík potápeči. A pracuj na virtuálním rádci. Něco jako "Rady a péče od Vašeho Potápěče"Potapěč píše:Místo spívání si to radši spraf, já to přes net eště neumim.ALF píše:ČaOFF,tak jsem zase chytřejší. To je tím,že když brzdím,sedím před světly a nevidím jak ne svítí.Tak mi tedy nejdou obě brzdové,žárovky jsou OK. Tak čimčarárra čím to je čím to je,že mi Camelca nesvíííííítíííí? Líp zpívat neumím. Tak jsem zazpíval a teď už mi poraďte.Alf
![]()
![]()
![]()
Je to jen eletrika, tak si změř esi ti tam vubec de šťáva, esi je good spínač pot pedálem, atd.