rozdíl tdi td5
rozdíl tdi td5
koukám že mi nikdo neodepíše na můj dotaz ...asi to bude tím že jenom spravujete ...mám dojem že je to životní styl,ale s velkou poruchovostí
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Re: rozdíl tdi td5
Asi to nebude o neochotě něco napsat, ohledně motorů zde bylo napsáno opravdu hodně. Nikomu se to nechce stále dokola psát. Doporučuji si projít témata a nebo třeba hledat (v pravo nahoře)def68 píše:koukám že mi nikdo neodepíše na můj dotaz ...asi to bude tím že jenom spravujete ...mám dojem že je to životní styl,ale s velkou poruchovostí
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
... tak tak len treba hladat.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
...pokud nenajdeš,tak napiš HOLMESOVY ..... 

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Pořád se tu také řešil původ motoru Td5.
Po návratu z UK už vím, že je to poslední motor, který kompletně konstruovali inženýři z L.R. Těsně před jeho dokončením, koupil L.R. BMW, který přinesl pochopitelně své motory. Vzhledem k rozpracovanosti Td5, nechali technici od BMW tento motor dokončit...
Po návratu z UK už vím, že je to poslední motor, který kompletně konstruovali inženýři z L.R. Těsně před jeho dokončením, koupil L.R. BMW, který přinesl pochopitelně své motory. Vzhledem k rozpracovanosti Td5, nechali technici od BMW tento motor dokončit...
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Jardo to znamená??? Že by jsme mohli ještě nějaký čas vydžet?MOPADŽI píše:Pořád se tu také řešil původ motoru Td5.

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Tak, takLuboš M. píše:Jardo to znamená??? Že by jsme mohli ještě nějaký čas vydžet?MOPADŽI píše:Pořád se tu také řešil původ motoru Td5.

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu