střešní okno
Moderátor: Safraporte
střešní okno
chlapi mužete mi někdo poradit co s tím? musím měnit celý mechanismus nebo se dá sehnat ten prasklý díl? díky za info 

- Přílohy
-
- okno2.jpg
- (253.73 KiB) Staženo 3603 x
-
- okno 1.jpg
- (242.33 KiB) Staženo 3608 x
Re: střešní okno
takové ticho po pěšině??? 

- Allan
- tel.: 731584386
- auto: Freelander 1
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj mám ten samý problém ale netuším co se stalo .Zničeho nic zajíždí jenom jedna strana té druhé musím pomoct rukou.Tak nevím zda to někde nevyskočilo z ozubení a nebo něco prasklo.Nemám odvahu se do toho sám pustit ,abych to pak zavřel 

no právěAllan píše:Ahoj mám ten samý problém ale netuším co se stalo .Zničeho nic zajíždí jenom jedna strana té druhé musím pomoct rukou.Tak nevím zda to někde nevyskočilo z ozubení a nebo něco prasklo.Nemám odvahu se do toho sám pustit ,abych to pak zavřel

- Admin
- Admin fóra
- tel.: +420 777 883 488
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, objednat by to mohlo jít. Z obrázku v katalogu to není zase až tak 100% ale zkusil bych to objednat.
a nějaká cena? byla by?(ať mě netrefí šlak)Admin píše:Zdravím, objednat by to mohlo jít. Z obrázku v katalogu to není zase až tak 100% ale zkusil bych to objednat.
- Allan
- Kontaktovat uživatele:
Tys to aspoň našel tu závadu ale já furt nic.Počkám až bude konečně pěkně a pak se nato mrknu. 

- Admin
- Admin fóra
- tel.: +420 777 883 488
- Kontaktovat uživatele:
do 50,- kč
tož to jsem překvapenAdmin píše:do 50,- kč

Ahoj will.26 mám v garaži tohle viz foto ale je to levá strana nad řidičem a má strženej ten šlahoun k motorku. Našel jsem tohle tema až tet
.

- Přílohy
-
- DSCN1903.JPG (94.21 KiB) Zobrazeno 15492 x
-
- DSCN1906.JPG (90.31 KiB) Zobrazeno 15481 x
a náhodou tu stranu nad spolujezdcem nemáš?Fafa píše:Ahoj will.26 mám v garaži tohle viz foto ale je to levá strana nad řidičem a má strženej ten šlahoun k motorku. Našel jsem tohle tema až tet.
Ne nemám jen levej zavolej admina ten ti pomuže.
Zdravim Vas, v dohladnej dobe budem riesit stresne okno, len nech sa otepli... zatial som nasiel toto, tak chalani, ak vam to aspon trochu pomoze, aj ked s casovym odstupom, tak skuste pozrietwill.26 píše:a náhodou tu stranu nad spolujezdcem nemáš?Fafa píše:Ahoj will.26 mám v garaži tohle viz foto ale je to levá strana nad řidičem a má strženej ten šlahoun k motorku. Našel jsem tohle tema až tet.
http://www.myfreelander.co.uk/Body/sunroof5door.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Vojto
LR D3, r.v. 06
LR D3, r.v. 06
- Allan
- Kontaktovat uživatele:
Pokud máš závadu kterou má většina znás,to je že zavírá jenom jedna strana tak pokud můžeš tak to prosím zdokumentuj .Budem Ti vděčni ten výkres je sice supr ale mi jako laikovi to nic neříká. 

čau kluci!!tak tady máme další chorobu!!!mě se stalo to při zatahováni okna před tím než to okno doklapne tak něco prasklo mechanysmus jede na prázdno a okno nejde tam ani zpátky.je vlestě pořád pozvedlé a po hrbolech to drnčí a píští větr.jen se bojím že bude muset jít celej tapecírung dolů aby se člověk k tomu dostal.dělal to už někdo??
- JohnnyJelenec
- tel.: 0910487640
- auto: Freelander I 99r.v.
Zdravim vas
prosim vedel by mi niekto poradit?neviem otvorit stresne okno a na silu to moc nechcem,aby som tam nahodou nieco neposkodil,v aute nemam gombik na elektricke otvaranie,tak neviem ci to je napevno alebo ako
dakujem za rady 

ahoj.taky mě to nejde!povysunu to tak 10cm a dál to drží.člověk za to nechce rvat určitě je to semej plest
- fotosam
- tel.: 603262798
- auto: Freelander TD4
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj! Mě by se levá strana asi hodila - po otevření se nechce nechat okno zavřít právě vlevo, musím "podtrhnout" šroubovákem a při zavírání zatlačit zeshora na levou část okna - pak to zavřu a i těsní. Je to ale obslužné jen ve dvou. Chystám se na nějaký podrobnější průzkum když už je pěkné počasí. Kdybych přišel na to, že mi ten bazmek, co tu vystavuješ, pomůže, můžu se ozvat? Nezbavil ses toho ještě?Fafa píše:Ahoj will.26 mám v garaži tohle viz foto ale je to levá strana nad řidičem a má strženej ten šlahoun k motorku. Našel jsem tohle tema až tet.
- fotosam
- tel.: 603262798
- auto: Freelander TD4
- Kontaktovat uživatele:
Tak FAFA už sem asi nechodí
Chlapi - nikdo nemáte za sebou diagnózu závady, která je tady x krát popsaná??? Popíšu stav u mně - okno se otevře i odsune, zpátky už zabírá jen vpravo, ale pomocí ruční výpomoci se dá zajet do přední polohy, zavírá ale jen pravá strana, vlevo musím nejprve "podtrhnout" nějaký čvonč v tom mechanizmu a zatlačit při tom když někdo drží ovládací spínač shora na okno - pak se zavře.
Pokud by jak určení závady, tak, samozřejmě, i odstarnění závady někdo podrobně popsal, určitě tím potěší spoustu podobně postižených. Když už je tam okno zabudované, tak je mi líto, že nejde pohodově používat! Pomůže někdo

Chlapi - nikdo nemáte za sebou diagnózu závady, která je tady x krát popsaná??? Popíšu stav u mně - okno se otevře i odsune, zpátky už zabírá jen vpravo, ale pomocí ruční výpomoci se dá zajet do přední polohy, zavírá ale jen pravá strana, vlevo musím nejprve "podtrhnout" nějaký čvonč v tom mechanizmu a zatlačit při tom když někdo drží ovládací spínač shora na okno - pak se zavře.
Pokud by jak určení závady, tak, samozřejmě, i odstarnění závady někdo podrobně popsal, určitě tím potěší spoustu podobně postižených. Když už je tam okno zabudované, tak je mi líto, že nejde pohodově používat! Pomůže někdo

Ahoj neboj já sem chodím ale koupil jsem D II a Free prodal. Prosim tebe diagnozu jsem mněl uplně stejnou z cela určitě máš strženej ten šlahoun jako já před 5 lety tehdy stál jen díl 10 000kč.Musíš sundat celej tapecírung. Jestly budeš chtít tak ti mužu dát ten muj na pokusy jsem z Prahy.