Ešte raz díky s pozdravom všetkým LR a Free a veľa šťastných kilometrov.

Moderátor: Safraporte
no ja bych se pustil ale zaprvé nemám garáž a v hale není na to místo za druhé dodavkou se mi jezdit nechce a za třetí a to podstatné není jisté že bych to zvládl takže taky čekám na nějakého šikulu(ale věříte že mi to už ani nepříjde,horší by bylo zadní okno zda se mi lepší varianta než klima)Allan píše:S těma oknama jeto v prdelizřejmě spousta znás to má nefunkční a neřešíto ,a nebo byto chtěli řešit ale ještě se mezi náma nenašel šikula který by dostal odvahu se do toho pustit.
ty jsi šikulaAllan píše:No já garáž mám tak pokud bys to chtěl řešit nebo potřeboval si něco udělat není problém.
nazdar ked potrebujes tie motorceky do svetiel tak mam dva kusi .ozvy sa miroslav Konečný ps.na ten šiber ti dam kontakt na chlapika čo ma vsetko.zidzo píše:Kto by mi vedel poradiť ? Na mojom Free mi nefunguje šíber, respektíve pootvorí sa mi len pravá strana a ľavá nie , chcel by som si ho spojazdniť, len nepoznám tú mechaniku. Je mi jasné, že je tam asi nejaký motorček a ozubené kolieska. Poraďte čo mám zohnať /aké diely/, aby som to spojazdnil, Díky A ešte jeden dotaz nemá niekto motorček na sklápanie svetiel? Na STK mi zistili, že mi nejde sklápať svetlá z miesta vodiča. Aj tu by som potreboval poradiť, kde je a ako sa dá vymeniť.
Ešte raz díky s pozdravom všetkým LR a Free a veľa šťastných kilometrov.
on to vie aj opravit a poradit co by mohlo byt s tym a kde moze byt chyba.miroAllan píše:Jo kamaráde ,že máš kontakt to je dobře ale ještě tak vědět co budu potřebovat aby to fungovalo.Nemám odvahu se do toho pustit,nerad bych pak jezdil s otevřeným oknem