Mně to dělali www.adao.cz (mj. proto, že od nich mám sousedaLuboš M. píše:Potřebuji poradit (koupit ) pohon na posuvnou bránu. Nedělá někdo?

Moderátor: Miky_CZ
Mně to dělali www.adao.cz (mj. proto, že od nich mám sousedaLuboš M. píše:Potřebuji poradit (koupit ) pohon na posuvnou bránu. Nedělá někdo?
No jednomu z nich bys mohl nadávat přes měLuboš M. píše:Myslel jsem konkrétně osobu tady na foru, bych mu pak mohl nadávat tady
Škoda že jsi tak daleko...will.26 píše:zakazkové truhlářství
...a já tě stíhám pořád...že se nezmíníš...Eliotte Eliotte...eliott píše:Škoda že jsi tak daleko...will.26 píše:zakazkové truhlářství
to víš,vrána k vráně,dřevo ke dřevueliott píše:Ses nějak nepochlubil, že vládneš dřevu
nevím kam dřívmoon13 píše:AHOJ, NEMÁTE PRO MĚ NĚKDO NĚJAKOU PRÁCI???![]()
Zdá se, že budu končit...
No jo no, co se dá dělat. Tak nějak k mýmu překvapení jsem se dohodnul.will.26 píše:nevím kam dřívmoon13 píše:AHOJ, NEMÁTE PRO MĚ NĚKDO NĚJAKOU PRÁCI???![]()
Zdá se, že budu končit...ale bydlíš daleko
Já se sice živím převážně jako IT podpora pro Renault ČR a OMV ČR pro společnost S&T Services, ale přivzdělávám si také fotografováním www.adit.cz http://www.adit.czRover píše:Jinak jsem ještě nepsal co já: snažím se uživit vlastní reklamní agenturkou, grafické služby všeho druhu, tisk digitální i ofsetový, media a všechno okolo toho...
podívejte se na fotky z Rumunska http://picasaweb.google.cz/mdennah/Romania2009#Neklan píše:Je to samozřejmě nesmysl, zapadnout se dá s čímkoli a Discovera trojka občas zapadá ráda (vím to z vlastní zkušenosti) i tam, kde jiné Land Rovery projedou - ne že by měla špatné vlastnosti v terénu - je to určitě jedno z těch nejschopnějších aut v současnosti, ale je třeba si uvědomit, že je o tunu těžší než třeba Defender 90, takže v hlubokém bahně by potřebovala mít pásy, aby se nepropadla až na dno a projela.
To byl fakt nejlepší offroad, co jsme zažili. Michal vybral opravdu super cestu přes ty kolejeStavros píše:fotky jsou to nadherny, terenu taky bylo dost koukam.