Moderátor: Acon
a co?brudr píše:A na kolik to teda ot tebe vyjde![]()
jasan, změř to, a pošli délky a vnitřní průměry, nacenímStavros píše:tak jse, koukal, ze ty ceny jsou fakt nizky. chci dat do jednoho auta zacinajiciho na T. intercooler a musim tam vymyslet zapojeni, ktery budu ruzne pozapojovat a ty rozmery neznam, tak premyslim, jak to zapojim a potom zaplatim ty hadice.
Chtel bych se dostat na cca 200PS, gumy, stan a i jiny ty kramy zerou vejkon a ja mam vejkon rad.
MRAK píše:a co?brudr píše:A na kolik to teda ot tebe vyjde![]()
ceník je výše, ceny jsou bez DPH, z cen si odečti slevu 15%
já mám D3, takže neznám Vaše motory, nevím co má být na D1,D2, Td5, já nejsem automechanik. Najdi si kolena, rovný kusy, spony jsou za cca 15kč, sečti odečti připočítej dopravné a máš cenu. Nebo napiš co chceš, sečtu a spočítám já.
Pokud je někdo schopen mi sem dát rozměry na 200 a další motory, můžu udělat celkovou kalkulaci (u 300 rozměry mám, čekám na nabídku na ten vyosenej kus)
Já mám na D2 snad i nějaké značkové a dělají to taky ... normální černá gumová hadice to nedělala ... je to podle mne tím, že povrch je lesklý a hladký, normální gumová hadice je matná a drsná na povrchu ... nevím, jak jinak si to vysvětlit. Je logické, že hadice mají asi větší teplotu než okolní vzduch a po zastavení jak to chladne, tak to na tom kondenzuje ... ale na té standardní gumové hadici se to asi nějak neudrží, nebo co ...mr-tomas píše: 26 led 2021 10:22 Opráším tohle téma.
Mám nějaké noname silikonové hadice na 300tdi, ale točí mě, že jsou pořád zpocené od oleje. Furt to otírám a furt se to potí. Nemá někdo typ na nějaké kvalitnější které to nedělají?