Moderátor: Miky_CZ
Že by novej majitelbrudr píše:Dneska sem jel kolem bejvaliho AMT a no co sem nevidel,blondata slecna s nejakym panem tam lepily napisy JAGUAR A LAND ROVER,venku zaparkovanej RRsport a v prodejne dalsi a i v servisu byly otevreny vrata a neco se tam delo![]()
![]()
![]()
![]()
jen jestli to není jen přejmenovany AMT... vzhledem ke konstatování, že se tam nic nezměnilo (vedení, servisáci), bych to viděl jako nejpravděpodobnější variantu...Admin píše:... na HOUSE OF ENGLAND Company s.r.o.
Když ptáčka lapají krásně mu zpívají, uvídime čas ukáže !
radši by měli začít používat zkratku ... HEC s.r.o.1960SeriesII píše:House of England Company s.r.o., to zní skvěleKdo ty názvy proboha vymýšlí...
Mel jsem ten samy problem- s navijakem rez. a autorizivany mi zaruku neuznal z duvodu, ze je zakazano manipulovat z navijakem vzduchovou pistoli a pri defektu a nasledne vymene se stalo.merlin píše:mno, to je hezký, mám D3 v záruce. Potřebuji vyměnit naviják rezervy. V AMT, kde jsem servisoval mi řekli, že ho nemají na skladě a je tam už jenom vedoucí.
Kdo v ČR mi tedy může vyměnit nefunkční díl, aniž bych přišel o záruku?
Děkuji za validní info.
a nemá právě na tohle vliv nařízení eu 1400/2002 ??? - že pokud nezávislý servis provede záruční servis dle předpisů výrobce tak importér/výrobce musí tuto záruku nebo připadnou reklamaci uznat ??? http://www.sacr.cz/index.php?show=dokumenty ???? http://dajbych.cz/pub/dopis_k_ukonceni_ ... TMCZ_2.pdf ???KrteP píše:Totéž totiž platí i pro vyřizování pravidelných inspekčních prohlídek a garančních oprav firmou, jež autorizaci ještě nemá. Pro neznalé tak platí, že pokud provede pravidelný servis nebo drobnou záruku firma bez certifikace, okamžitě na vozidle končí garance.
merlin píše:mno, to je hezký, mám D3 v záruce. Potřebuji vyměnit naviják rezervy. V AMT, kde jsem servisoval mi řekli, že ho nemají na skladě a je tam už jenom vedoucí.
Děkuji za validní info.
papavel.k píše:merlin píše:mno, to je hezký, mám D3 v záruce. Potřebuji vyměnit naviják rezervy. V AMT, kde jsem servisoval mi řekli, že ho nemají na skladě a je tam už jenom vedoucí.
Děkuji za validní info.již jsem též po navííííjáku rezervy...samo domo a navííííjákuje jak za mlada