patrik píše:Milos aku mas maximalku ? mne to stale ide len neakych cca 130 km/h. v utorok idem Ivanovy na test motora ci je vsetko v poriadku a potom uvidim ci to dam chipnut .

Moderátor: Acon
patrik píše:Milos aku mas maximalku ? mne to stale ide len neakych cca 130 km/h. v utorok idem Ivanovy na test motora ci je vsetko v poriadku a potom uvidim ci to dam chipnut .
... ja som cakal 3 dni.MadTom píše:Další info o funkci a podobně až po zadání odblokovávacích kódů - doufám, že už je na webu má.
Když to bude OK tak mi to vem přes kopírák.....MilošIIMadTom píše: Krabička je ještě horší než jsem čekal - při připojení USB kabelem, tan ten MINI USB konektor skoro nedrží - je malý výkus v krabičce. Začím přemýšlet o kovové verzi. V Brně máme jednu firmu, kde si takovéto věci necháváme dělat a výsledek je super a cena většinou taky. Uvidíme.
... nemyslim si to ide o prevedenie konektora.MadTom píše: Na ten DB15 konektor jsem se ptal a odpověď byla, že RJ45ka na starém není spolehlivá - s tím souhlasím.
... prave o to ide, ze pre trvale namontovanie je dost odstrasujuciMadTom píše: A pokud by to bylo trvale namontované v autě, tak už to doopravdy není to pravé.
... technicky voci DB konektoru nic nemamMadTom píše: Já tyhlety konektory používám hodně a rád, narozdíl od RJ45.
... zaujima ma to - budem ocakavat vysledok.MadTom píše: Začím přemýšlet o kovové verzi.
... kurier TNT a 12.- € bez DPHpidibi píše:chlapi, kolik jste platili za postovny?
... ne neumi. Alarm to ma iba na teplotu vody. Teplotu oleja to nema ako zistit ale to ti ten pristroj zisti iba na zaklade externeho cidla.Miloš II píše: Jestli tohle umí ten novej Nanocom ještě nevím a ani to tu nepadlo....
DanoDEF píše:... ne neumi. Alarm to ma iba na teplotu vody. Teplotu oleja to nema ako zistit ale to ti ten pristroj zisti iba na zaklade externeho cidla.Miloš II píše: Jestli tohle umí ten novej Nanocom ještě nevím a ani to tu nepadlo....
... myslim, ze vela ludi tu na fore sa zhana za nanocomom zbytocne.
... ani to neznamena, ze s nanocomom odhalis problem.pidibi píše: hodi se kdyz chces diagnostiku pri problemech a nechces davat 1600 za diagnostiku v autorizovanym servise a cekat na ni mesic- realna zkusenost
coz je prave nejvetsi nevyhodou budiku. souhlasMiloš II píše:že nemusíč pořád čumět na budíky....MIlošII
... vsetko co nanocom vie z ECU nacitat vie aj zobrazit.Miloš II píše: ...v podstatě ten budík by měl umět načíst to co Nanocom