jak se shání Lanďák :)

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
Safraporte
tel.: 739634575
auto: noLR

jak se shání Lanďák :)

#1 Příspěvek od Safraporte » 04 zář 2009 18:17

Jak jsem v jiném topicu inzeroval, sháním Freečko. Ne moc drahé a ne moc levné. Hlavně auto v cajku.
Odepsal jsem na jeden inzerát a uvedl i telefon pro snažší jednání.

Dnes dopoledne mi volal maník od tohohle auta http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... er/7496094 a říkal, že je dobře že jsem dal telefon, že si nerad píše. Povídal mi něco o výměně těch rozvodů (tam směřoval můj dotaz), ale omluvil jsem se mu, že jsem v kanceláři a že se mu ozvu (seděl u mne séf :lol: ). Teď mu volám, ptám se co že to říkal o rozvodech. Prej ve 150 000 km byly měněny rozvody a je to napsané na krytu motoru.
Ptám se, jestli je to zaznamenané v ser.knížce a to prej ne.
Povídám, že to tam v tom případě mohl napsat kde kdo a on: jo to mohl, hele víte co, rozmyslete se jestli máte zájem a zavolejte.
Povídám - vždyť vám volám.
On: mě tyhle telofonáty nebaví.
Já: :shock: jak nebaví(?), sem myslel, že jsme normální lidi a domluvíme se co a jak. Je to dost peněz a tak o tom chci něco vědět. Ale jestli vás to teda nebaví, tak se pak nemáme o čem bavit.
On: to teda nemáme
Já: nashle .....
Sem čuměl jak péro z gauče :) Zvlášť po tom, co jsem byl s dcerou v úterý pro auto - kupovala si své první auto Civic za 35 000,- a v bazaru s ní jednali jako by kupovala auto minimálně za 350 000,- :)

A co vy. Má ještě někdo kuriozní zkušenosti ať už s nákupem či prodejem - ať se zasmějeme :Pohoda:

paia
tel.: mám ;o)
auto: Audi Allroad
Kontaktovat uživatele:

Re: jak se shání Lanďák :)

#2 Příspěvek od paia » 09 zář 2009 13:31

holt si neuvědomil, že prodává auto a asi jsi ho tou serviskou zaskočil, že nevěděl, co na to říct. možná jsi v telefonu vyzníval moc útočně a někteří lidi tohle nesnesou a radši to zatípnou.
bývalá Discovery I 300Tdi v automatu, nyní Audi Allroad

Mirko
auto: RRC´s
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Mirko » 09 zář 2009 13:37

A - níc ve zlým - ale když vidím obrázek tvého profílu, tak nemohu vyloučit, že na někoho můžes působit trochu...řekněme "nezdvořile" :mrgreen:
Mirko

Safraporte
tel.: 739634575
auto: noLR

#4 Příspěvek od Safraporte » 12 zář 2009 08:11

Mirko píše:A - níc ve zlým - ale když vidím obrázek tvého profílu, tak nemohu vyloučit, že na někoho můžes působit trochu...řekněme "nezdvořile" :mrgreen:
Mirko
ten obrázek používám na fórech normálně :lol: a útočně? Hm pánové je zajímavé, jak lidé dedukují aniž by dotyčného znali :ty jeden...:

Spíš mi není dáno koupit si Lanďáka aneb nákup číslo 2:

Zavolal jsem na inzerát a s pánem jsme se velice (neútočně) zřečili. Padli jsme si do noty a začali domlouvat schůzku na prohlédnutí vozu a případný nákup. Během tohohle týdne jsme se postupně domluvili na pevném termínu a to sobotě. I začal jsem vše domlouvat, včera jsem vyzvedl i peníze, manželka si v práci vyměnila směnu a zeťák automechanik odsunul sobotní zakázky. Mám to k pánovi přes 100 km a tak jsme chtěli vyrazit dnes ráno.
V pátek kolem 19,30 telefon.
Pán ,,Dobrý den, emh ... nevím jak bych to ... no já vám to auto asi nebudu moct prodat"
Já ... chvíli lapám po dechu a nějak nechápu ,,aha, copak se děje?"
Pán ,,mluvil jsem s otcem a bratr prý je na mě naštvaný, že jsem mu neřekl že to auto prodávám, prý by ho koupil on"
Já ... mlčím, čekám
Pán ,,víte, já nechci mít zle v rodině a dal prý by mi peníze také hned ... heleďte, víte co(?), já vám do hoďky brnknu co a jak, musím si s ním promluvit"
.... a už se neozval :(

PS: jo a ten první prodejce byl prostě jen arogantní, s tím už se každý z vás asi setkal. No nic, zřejmě mi není dáno a tak až vás bude zdravit cyklista a troubit na fanfáru, tak to jsem já a zdravím Lanďáka :mrgreen:
Naposledy upravil(a) Safraporte dne 24 říj 2009 23:23, celkem upraveno 1 x.

Tomš

#5 Příspěvek od Tomš » 12 zář 2009 11:54

Neházej pušku do obilí,ono to jednou vyjde
Disco1, 300Tdi......+žirafa (už bohužel ne)
S III. SWB 2.2 petrol (stále nehotová...)

Odpovědět