Vojenská sekce
Moderátor: Rover
Re: Vojenská sekce
-Sorry, ale to hraní na vojáky a dokonce na válku porád tak nějak nechápu______________________
Zatím mám Land Rover jen v hlavě, ale nákaza je to značná !
az si poridis SAS pruzkumnou 109, tak ti dojde, ze jezdit v ni v teplakach a radiovce je trochu nemistne 

"It's a Land Rover"
S3 FFR 109 DPV "Anubis" - Desert Storm; S2A LW; 101 FC - 7 PARA RHA
S3 GS 109 - 7th Gurkha Regiment - Hong Kong + sankey trailer; S2 88 STW; S1 - Minerva TT, Land Rover 90 - 3 PARA
S3 GS 109 - 7th Gurkha Regiment - Hong Kong + sankey trailer; S2 88 STW; S1 - Minerva TT, Land Rover 90 - 3 PARA
No lepší bejt nedospělej chlapec:) než přemoudřelej dospělák
, ale to mu Pavle nedojde 

Naposledy upravil(a) Raubtier dne 15 zář 2009 22:44, celkem upraveno 1 x.
Dělostřelci od 104té mají hodně velké kanóny
chtěl jsi napsat az si poridis vubec nejakeho Land Rovera ne?Allik píše:az si poridis SAS pruzkumnou 109, tak ti dojde, ze jezdit v ni v teplakach a radiovce je trochu nemistne

no pozor, kdybychom byli v sekci civilnich dedku, tak je naopak radiovka, teplaky a holinky povinna vybava kazdeho britskeho farmare 

"It's a Land Rover"
Pochopil, pamatuju si těPavel píše:Nepochopil jsi můj sarkasmus,já chodím na soft taky,byli jme třeba na border warsRaubtier píše:No lepší bejt nedospělej chlapec:) než přemoudřelej dospělák![]()
, ale to mu Pavle nedojde

- JohnSullivan
- Kontaktovat uživatele:
''Byl pacifista do té doby, než ho přepadli, zmlátili a pořezali''tulda píše:-Sorry, ale to hraní na vojáky a dokonce na válku porád tak nějak nechápu______________________

Koncesovaný majetkový poradce. Chcete zhodnotit majetek? Já vím jak...
Mob. 608608919
Mob. 608608919
apropo, nerika se "Kdo si hraje, nezlobi" ? ja totiz od te doby, co si hraju na genocidu nevinnych, zabijim nepratele po stovkach a ukazuji vystrelene zuby jako valecna zraneni, tak sem doma nemistne hodny a nepopral sem se od 6. tridy zakladni skoly 

"It's a Land Rover"
Já se taky polepšil:), přestal jsem chlastat a chodit za děvkama.......................................................nebo jsem s tím začal?Allik píše:apropo, nerika se "Kdo si hraje, nezlobi" ? ja totiz od te doby, co si hraju na genocidu nevinnych, zabijim nepratele po stovkach a ukazuji vystrelene zuby jako valecna zraneni, tak sem doma nemistne hodny a nepopral sem se od 6. tridy zakladni skoly

- JohnSullivan
- Kontaktovat uživatele:
Zbylé fotografie zde: http://www.saspraha.estranky.cz/fotoalb ... smena-2009 

Koncesovaný majetkový poradce. Chcete zhodnotit majetek? Já vím jak...
Mob. 608608919
Mob. 608608919
Radiovka, tepláky a holinky jsou bolševické relikty. Anglický farmář má kostkovanou kšiltovku, kostkované tvídové sako, "manžestráky" a wellingtonky přece... Taky to tak mám do dědků a devadesátky... to je battledress nás pacifistů..., kterým na zbraně v trezoru jen padá prach a ty čekají na svou šanci, třeba až tady někdy zvítězí ta rudooranžová lůzaAllik píše:no pozor, kdybychom byli v sekci civilnich dedku, tak je naopak radiovka, teplaky a holinky povinna vybava kazdeho britskeho farmare

Country boy...
a jeste zapomels na dvouhlavnovou lamaci strileci vecRover píše:Radiovka, tepláky a holinky jsou bolševické relikty. Anglický farmář má kostkovanou kšiltovku, kostkované tvídové sako, "manžestráky" a wellingtonky přece... Taky to tak mám do dědků a devadesátky... to je battledress nás pacifistů..., kterým na zbraně v trezoru jen padá prach a ty čekají na svou šanci, třeba až tady někdy zvítězí ta rudooranžová lůzaAllik píše:no pozor, kdybychom byli v sekci civilnich dedku, tak je naopak radiovka, teplaky a holinky povinna vybava kazdeho britskeho farmare

tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
no to mate chlapci ty britske farmare trochu zidealizovane, radiovkou sem myslel cepicku stylu bekovky, ale chci videt farmare, co jede na pole v tvydovem sacku a manzestracich a tahne za sebou smecku psu
, vim o cem mluvim, protoze sem osobne od takovychto typku kupoval auta a i do velmi zchudleho lorda s puskou a smeckou psu meli opravdu daleko
P.S. jeden z nich mel reznickyho hadaka, co si vzpominam, takze s tou radiovkou nejsem daleko

P.S. jeden z nich mel reznickyho hadaka, co si vzpominam, takze s tou radiovkou nejsem daleko
"It's a Land Rover"
tak jeste dodatek,pred cca 40-50-60ti lety,ne tetkonc ze 

p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
Rogera jsem potkal nedávno na Jarově, ale byl tam jen na čumendu a s tatrovkou se vůbec nepředvedl
.

roger je pry nemocen, rymicka ci co 

"It's a Land Rover"
LR to sice neni,ale... http://www.globallandrovers.com/main/si ... lbum_ID=24
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
dobrý den potřeboval bych trochu poradit stavím si model vojenskýho LAND ROVERU 109 a potřeboval bych vědět jak vypada uchycení kostrukce plachty u http://landroverforum.klape.cz/forum/do ... p?id=11040 toho vozu který je druhý zleva
mněl by to být ten který je zbarven dvěma kamuflážními odstíny a má plátěnou střechu jěště bych poprosil kdyby bylo možno vyfotit samotnou konstrukci plachty
mněl by to být ten který je zbarven dvěma kamuflážními odstíny a má plátěnou střechu jěště bych poprosil kdyby bylo možno vyfotit samotnou konstrukci plachty
- motorovej slon
link na 109PEPA82 píše:dobrý den potřeboval bych trochu poradit stavím si model vojenskýho LAND ROVERU 109 a potřeboval bych vědět jak vypada uchycení kostrukce plachty u http://landroverforum.klape.cz/forum/do ... p?id=11040 toho vozu který je druhý zleva
http://www.landroverclub.cz/index.php/c ... i?start=10
a 110 - konstrukce a plachta je shodná
http://www.allwheeltrim.co.uk/military110parts1991.pdf
plachta vojenská se liší od civilní malou plátěnou klapkou na protažení kabelu antény
Dík za odkaz. Takže plachta z defa by měla pasovat na serii, zrovna jsem to řešil u modelu SIII 1:1.
Defender 90 200Tdi "ZEBRA" / Range Rover L322 V8 4.4 / Series III 109" 2.25l exMOD "VOJÁK" + Sankey Trailer Narrow Track
servisuje http://www.OWR.cz
servisuje http://www.OWR.cz