Zdravím, chtěl bych se optat jak se Vám u Freelandera 1.8i r.v.99 zobrazuje teplota. Mě ručička teploměru vyběhne cca. po pěti minutách po nastartování přesně do polovičky a tam zůstane.Nehne se ani o kousek, to mi je divné. Nechal jsem ho nastartovaný na volnoběh asi deset minut, jestli nepůjde teplota nahoru a sepnou se ventilátory. Ale žádná změna, ani po deseti minutách na volnoběh se ručička nehne, ventilátory se nesepnou. Tak jestli s tím nemáte nějakou zkušenost. Třeba termostat, nebo jiná závada.
Děkuji za případné informace...
S pozdravem Pavel Urban.
Ukazatel teploty 1.8i
Moderátor: Safraporte
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ukazatel teploty 1.8i
Mě chodí těsně pod půlku, ale prý je to normální... Už se to tu probíralo.
- vladob8
- tel.: +421905582959
- auto: D2 Td5
To presne trapilo aj mna ci to fungeje ale po pol hodine jazdenia po terene 1 a 2 jkou sa zrazu z predu ozvalo mohutne hucanie
na volnobeh sa to zopne mozno po pol hodine...
ps: vykasli na zavady, nemas S120L mas Landrover a tam rucicka sedi stale v strede...bud rad..

ps: vykasli na zavady, nemas S120L mas Landrover a tam rucicka sedi stale v strede...bud rad..
Zdravim Vlado.
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
Mám to taky stále těsně pod půlkou, nijak se nehýbe, ventilátor jsem nikdy neslyšel. Ale zaujala mě na chladiči jiná věc: Mám tam místo pro dva větráky se dvěma rámečky, ale je tam jen jedna vrtule. Jak to máte vy? (klimu v autě nemám)
Jo jo máš pravdu, není to 120ka. Mě se spustil větrák, když jsem měl hladící kapalinu v expance pod minimem, nejspíš se to zavzdušnilo, ale ručička se stejně nehla.Hlavně že to chladí...
Jinak ten druhý větrák tam je na klimatizaci, teda myslím. Mám klimu a větráky tam mám dva.
Diky všem za rady a odpovědi.
S pozdravem Šelda...

Jinak ten druhý větrák tam je na klimatizaci, teda myslím. Mám klimu a větráky tam mám dva.
Diky všem za rady a odpovědi.
S pozdravem Šelda...

- jarin63-js
- tel.: 608504434
Ahoj,já mám to samé,prý je druhý větrák na klimu.Oldman píše:Mám to taky stále těsně pod půlkou, nijak se nehýbe, ventilátor jsem nikdy neslyšel. Ale zaujala mě na chladiči jiná věc: Mám tam místo pro dva větráky se dvěma rámečky, ale je tam jen jedna vrtule. Jak to máte vy? (klimu v autě nemám)
- jarin63-js
- tel.: 608504434
Mám to samé,v půlce se mi sepne větrák.Ručička se prostě nehne.
Taky mi ručička vyleze těsně pod půlku. A ventilátory mám dva a klimu.
Free 1.8, 5dv, r.v. 2000