Land Jirka píše:Ještě jedna

Ach jo, kdybych tak uměl... krása všecko a výborná práce!!!
Ono, krom toho vnitriho osvetleni, je problem skoro vsechno, pristi tyden mi snad Ivan posle papiry a ja pujdu prihlasit,ale predtim musim udalt STK a tam by to melo fungovat.eliott píše:Houkačka je vážný problém, po městě ji používám hodně často. Mám v práci el. schéma...
Diky mocjezbera ivan píše:Elektriku som zial ja neriesil, lebo mi nic z toho nechybalo a bolo co riesit ine a hlavne jej vobec nerozumiem. Tu som ti nahral serv. manual stiahni si ho:
http://public.me.com/jezbera
NO uprimne si mysim ze soupere budes tezko hledat, neveril jsem co vsechno auto dokaze v rukou mistraeliott píše:Mám vše v angličtině, ale zítra abys začal brzy, od 13:00 jsou Plešovice, doufám že pojedeš, potřebuju soupeře![]()
![]()
HV. píše:Zdravim vsechny
Mam trochu problem s el. a prosim o rady
Nejde:
Houkacka:2 draty cerny+cerrnofialov neni kam zapojit, draty vedou od houkacky, nejspise nekudy v predni masce a vylezaji do motoroveho prostoru LPsvetlem, tam jsou ukonceny,ale kabely stejne barvy vedou ve velkem svazku dovnitr
Svetelna houkacka - dalkova svetla normalne funguji
Vystarzne 4blinkry - po sepnuti onoho spinace nic
Vnitrni osvetleni
Predem dik za rady
HV
No jo,ale me proste nejde vse co na pojistce 11, neni to zahadne?Jdine co jsem zprovoznil je radio, to nehralo a to z duvodu ze nebylo pripojeno, neb k nmu nejsou kabelyNeklan píše:Jo přesně tak, přesto, že jsem páčku kupoval novou, přestala spolehlivě fungovat houkačka (zatroubí, jen když má invenci), tak ji mám pro jistotu vyvedenou ještě na jeden vypínač.
vždyť je to matlák jakej mistrHV. píše:NO uprimne si mysim ze soupere budes tezko hledat, neveril jsem co vsechno auto dokaze v rukou mistraeliott píše:Mám vše v angličtině, ale zítra abys začal brzy, od 13:00 jsou Plešovice, doufám že pojedeš, potřebuju soupeře![]()
![]()
![]()
Jj zatmeni pred ocima a plnej plyn........
Jeste jednou dik
No jo co by clovek mel cekat od vychodnara, ze?Tatar jedeneliott píše:Tatara neber vážně, je to starej provokatér a nic neumí
Vcera jsem chtel vyuzit cigeretak, mala jiskricka a nesviti mi podsvetleni rad. pakyHV. píše:Zdravim vsechny
Mam trochu problem s el. a prosim o rady
Nejde:
Houkacka:2 draty cerny+cerrnofialov neni kam zapojit, draty vedou od houkacky, nejspise nekudy v predni masce a vylezaji do motoroveho prostoru LPsvetlem, tam jsou ukonceny,ale kabely stejne barvy vedou ve velkem svazku dovnitr
Svetelna houkacka - dalkova svetla normalne funguji
Vystarzne 4blinkry - po sepnuti onoho spinace nic
Vnitrni osvetleni
Predem dik za rady
HV