Na poslední cestě do Anglie jsem jednal s novými výrobci věcí, které mně přijdou fajn... Chtěl jsem, ještě než to dám na eshop, vám to ukázat a znát váš názor na to jak to vypadá, kolik to stojí a tak... Je možné v případě zájmu udělat i nějakou společnou objednávku, aby se hezky rozpočítalo poštovné. Ceny vycházejí z anglických prodejních cen, já na tom mám jen to trochu co jsem ukecal na slevách, velkoobchodních cenách. Nesnáším to zhodnocování libry, eura o stovky procent jak je poslední dobou v ČR oblíbené. Tedy je to za stejné ceny jako si to může koupit Angličan, jen k tomu musím rozpočítat dopravu a přidat oblíbené DPH...
Takže:
1) Odlévané modely - perfektně zpracované modely LR (ale i dalších GB aut + světových kultovních), odléváno z pryskyřice, potom pokoveno hliníkem a částečně leštěno. Autíčka vypadají fakt supr. Rozměry 1/92, 1/43 a 1/32. LR jsou v prvních dvou rozměrech + v tom největším rozměru je čumák SII jako úplně fantastický stojánek na vizitky a nebo druhá varianta jako stojánek na pera. LR jsou SI, SII, RRC 2dv. a 4dv., SIII, Def, Lightweight. Fotky jsou autíček v rozměru 1/43. Anglické ceny jsou 4, 19 a 29 liber. Stojánek je za 9 liber. Plus rozpočítaná doprava a DPH.
2) Konvice Def - viz. obrázek, tohle provedení nebo ještě jako zebra. Konvice je procelánová, vyráběna v GB a je velká tak na jeden velký hrnek čaje. Anglická cena je 30liber.
3) Plechový Land Rover - vytváří ho německý sochař Günter Scholz, u němce jsem udělal na eshopu vyjímku, je to fakt hezký a hlavně je to LR. Ruční kusová výroba, vypadá úžasně... Délka kolem 21cm. Cena sakum prdum asi 1900,-Kč vč. DPH.
Co se týče modýlků mám u sebe pár vzorků co jsou na fotkách, včera z Anglie odcházely dvě krabice první objednávky, vezmu to na náš workshop... Konvice jsem zatím neobjednával, počkám co vy na to... Ty plecháče mám na cestě 3 kousky...
Uvídte, zajímalo by mně co vy na to...

Ale myslím, že něco z toho můžou být krásné dárky třeba od ježíška... Na eshopu to zatím nemám, nejdřív průzkum...
Country boy...