Ten projektor bude se zvukem nebo jenom na fotky?
Moderátor: Miky_CZ
No to snad ne, já jsem se těšil na ukázku vrtulníkového umísťování friťáka do nejnepřístupnějšího místa, jako součást cvičné vyprošťovací akce, nebo ukázku Moonova okruhu a ono nic?moon13 píše:Tak já se bohužel nedostavím!![]()
I když jsem se těšil, že posunu hranice Friťáka zase dál, tak to nejde... mám sportovně vytíženou sobotu.
Tak snad někdy příště.
To máš pravdu, mohl jsem tam jen tak někam zajet, zaseknout se a udělat tak ze sebe obětního beránka,MadTom píše:No to snad ne, já jsem se těšil na ukázku vrtulníkového umísťování friťáka do nejnepřístupnějšího místa, jako součást cvičné vyprošťovací akce, nebo ukázku Moonova okruhu a ono nic?moon13 píše:Tak já se bohužel nedostavím!![]()
I když jsem se těšil, že posunu hranice Friťáka zase dál, tak to nejde... mám sportovně vytíženou sobotu.
Tak snad někdy příště.
Jak jenom tak zajetTo máš pravdu, mohl jsem tam jen tak někam zajet, zaseknout se a udělat tak ze sebe obětního beránka,
aby si tak kamarádi vyzkoušeli navyjáky, lana, kurty... a já nevím co![]()
Ale fakt nevím, jak bych to udělal - sobota dopoledne i odpoledne jsou pasé
To je jediná možnost... pátek odpoledne.low píše:jo a budeme tam jiz od patku odpoledne
Jo mámMadTom píše:Jak jenom tak zajetTo máš pravdu, mohl jsem tam jen tak někam zajet, zaseknout se a udělat tak ze sebe obětního beránka,
aby si tak kamarádi vyzkoušeli navyjáky, lana, kurty... a já nevím co![]()
Ale fakt nevím, jak bych to udělal - sobota dopoledne i odpoledne jsou pasé- máš přece součástí nadstandardní výbavy ten vrtulník
, nebo chceš jěště stále tvrdit že ne?
![]()
Maxsel píše:Bude jedna sekce i pro SUV, tak se přijeď předvést...
Loni jsem tam byl s Freelanderm jediný...
Pokud vyřeším nečekané komplikace a podaří se mi dorazitMaxsel píše:Berete někdo nějaké záznamové zažízení na pohyblivé obrázky? (a nemyslím tím mobil...)
MIRAS píše:Tak dnes jsme byli postavit tratě a Maxel si dokonce skoušel chůzy po laně nad vodou, tak sem třeba dá fotky pro zajímavost.
je mekej tak tady jsou
...hlavně aby ses nebál hloubek...krestak píše:se bojim vejšektak nic
sem na ně trénovanejPavelU píše:...hlavně aby ses nebál hloubek...krestak píše:se bojim vejšektak nic