http://www.youtube.com/watch?v=JR98Mdc4fTE
Moderátor: Miky_CZ
trotleTatar píše:default píše:OKAMŽITĚ někdo napište, že to nestálo za nic, v podstatě ztracený čas, blbý počasí, špatný lidi, katastrofální auta, teplý pivo, kuchaře zastřelit, organizátory pověsit za ..... do průvanu, atd...
NEMOHL jsem přijet tak ať toho moc nelituju
bylo to super asi proto že jsi nepříjel, Pa
No on by to dal Maxsel určitě i s Fábií, prostě se toho nebál a šel do toho...will.26 píše:nechci rejpat ale doslechl jsem se z tajných zdrojů že prej ten trial vyhrálo maxelovo fryčko![]()
OSTUDY
![]()
![]()
To je prase s tím FriťákemPavelU píše:No on by to dal Maxsel určitě i s Fábií, prostě se toho nebál a šel do toho...will.26 píše:nechci rejpat ale doslechl jsem se z tajných zdrojů že prej ten trial vyhrálo maxelovo fryčko![]()
OSTUDY
![]()
![]()
Tam kde zůstal na břiše, tak tam se našlo dost dobrovolníků, kteří ho ochotně hodili do té díry...
(bude video)
![]()
Nevím jestli vyhrál ten trial(Maxsel bude dávat výsledky na fórum), ale určitě si to právem zasloužil vyhrát, výherce se počítal ze tří disciplín. Ti co některou vynechali, tak měli smůlu, protože za neůčast dostali hodně trestných bodů...
Zatím aspoň fotka z toho videa...PavelU píše: Tam kde zůstal na břiše, tak tam se našlo dost dobrovolníků, kteří ho ochotně hodili do té díry...(bude video)
![]()
Výfuk potřebuje zavařit už nějaký ten pátek. Je špatný jen v místě vstupu do zadního tlumiče.PavelU píše:Maxseli a co výfuk, měl takový ostřejší zvuk po projetí toho druhého triálku...
Kluci od zelených aut Tatarovi kuchyň trochu rozmlouvali, závoreň mu ale nějakou na prodej nabízeli...MOPADŽI píše:...... dík patří ale Tatarovi a jeho pojízdnému pohostinství - paráda !
Přeji mu, už aby měl tu polní kuchyň. Třeba mu ji nadělí ježíšek