... no ja si myslim, ze strecha nebude momentalne podstatna.Land Jirka píše: Je na jedné straně trochu placatá. Musí se udělat znovu.
... najpodstatnejsie budu chasi, od nich sa musi zacat
Moderátor: Miky_CZ
... no ja si myslim, ze strecha nebude momentalne podstatna.Land Jirka píše: Je na jedné straně trochu placatá. Musí se udělat znovu.
. ano , ta otázka bylo docela na místě , od Ex-teku je tam nebo byla ? suprová pneumaticky ovládaná vedaci střecha a spaní , peot se Low ptá. Modlím se , aby to byla jen zdeformovaná střecha a zbyrek fungoval . Nedokážu si už představit , že budu delší dobu bez Defa. To auto je horší než marjánka na návyk .DanoDEF píše:... no ja si myslim, ze strecha nebude momentalne podstatna.
... to aj mojeRudaK píše: Viděl jsem ho u Jirky a v globálu nevypadá tak zle.
... a to treba skontrolovat aj to chasimrož píše: Rudo , bohužel diagnóza od Jirky říká dnes něco jiného
Krásně napsanej článek. Chudinky novináři. Když je to normální člověk nebo snad polda tak je to psaný stylem: "Řítili se ve svém luxusním Land Roveru .... podle svědků z nich byl cítit alkohol ... policie závadu na vozidle vylučuje .... spěchali pracovně do prahy .... tyto vozy se používají na nelegální závody přírodou.KRANG píše:Tady je k tý nehodě článek
mrož píše:RudaK píše:Ale na to,že šel přes střechu,vypadlo jen jedno okno na střeše,dopad dobře.
Viděl jsem ho u Jirky a v globálu nevypadá tak zle ( pravda viděl jsem ho v dílně na malém prostoru a nebyl čas na velký prohlížení ),ale při bližším pohledu.....hold asi si nejvíc zapracuje klempíř ( v tomto si myslím,že Al až tak dobrý není
) Ale na to,že šel přes střechu,vypadlo jen jedno okno na střeše,dopad dobře.
Rudo , bohužel diagnóza od Jirky říká dnes něco jiného. Hnutý a na výměnu je vlastně celá kastle včetně té nádherné střechy a spaní od ex- teku a o ostaním se bude rozhodovat . Během vteřin několika a je po krasavci
![]()
... no docielit povodny stav to bude na dlho.mrož píše: ... Už aby začal vypadat jako tvůj Dano. Držím palce , musíme pak někde setkat a ukážeš mě ho![]()
ted jsem to objevilLand Jirka píše:mohlo to dopadnout hůř