Zbláznené mechy
Moderátor: Miky_CZ
-
Zbláznené mechy
Mám problém s mechmi. Hocikedy mi sfúknu. Napríklad stojím týždeň v garáži, mechy držia. Vyjdem z garáže a mechy sfúknu. Idem po ceste 100 km a zrazu sa mechy spustia. Keď zastanem na pár minút. mechy sa opäť nafúkajú a idem ďalej. V teréne mechy takmer vždy sfúknu. Mechy sú nové. Pri sfukovaní počujem zvuk ako keby vypúšťal vzduch nejaký ventil. Prosím poradiť v čom môže byť problém.
Re: Zbláznené mechy
mi to dela taky. zjistil jsem ze se to vetsinou stane tehdy, kdyz treba zamykam auto dalkou a zmacknu ji dvakrat za sebou anebo kdyz auto zamknu dalkou az za delsi dobu. pak to ujde na 100%.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Začal bych tím vyčíst diagnostikou chyby z řídící jednotky - pokud jsou nové měchy, tak by neměly ucházet nebo bít děravé.
Uprostřed auta na straně řidiče je kompresor a ventily řídící nafukkování a vyfukování, já když a zuta vystoupím, tak se po chvilce začne vyfukovat a sjede o kousek dolů, je možné že ti haprují ventily a nezavírají správně, nebo čidla výšky.
Správně se auto nafoukne znovu až po nastartování.
Uprostřed auta na straně řidiče je kompresor a ventily řídící nafukkování a vyfukování, já když a zuta vystoupím, tak se po chvilce začne vyfukovat a sjede o kousek dolů, je možné že ti haprují ventily a nezavírají správně, nebo čidla výšky.
Správně se auto nafoukne znovu až po nastartování.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Admin
- Admin fóra
- tel.: +420 777 883 488
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jsou měchy opravdu úplně nové, tak bych nechal udělat disgnostiku, pokud tam nebude chyba, tak kalibraci čidel výšky. Osobně bych to viděl na špatné čidlo výšky.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Nebo nemusí být ani vadné, ale třeba bordel v konektoru. Bez diagnostiky je to ale hádání z koule.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo