Lanďáci zdravíte se?
Moderátor: Miky_CZ
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
Re: Lanďáci zdravíte se?
dneska jsem se málem umával - Low, Krang a ještě jedno neznámé DIII 

Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
jj, pravdu máš, jsem si tě všiml na poslední chvíli, ještě, že jsou ty defíci v záplavě břichoplazů tak výraznýGobey píše:dneska jsem se málem umával - Low, Krang a ještě jedno neznámé DIII

Defender 90 200Tdi "ZEBRA" / Range Rover L322 V8 4.4 / Series III 109" 2.25l exMOD "VOJÁK" + Sankey Trailer Narrow Track
servisuje http://www.OWR.cz
servisuje http://www.OWR.cz
Zajímavý je, že já poslední dobou nepotkávám vůbec nikoho a když, tak nevidí nebo dělá, že nevidí...
Country boy...
Včera po třetí odpoledne na křižovatce u Býkve jseme na sebe mávli já v RRC a protijedoucí RR 

101FC GS
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
Dneska u Carteku cernej RRC cca 16.00hod
kdo to byl 

tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
Dnes 18.10 v 17,20 na příjezdu od Jihlavy do Měřína dílý LR. Ozvi se. Díky J.
Dnes k mýmu překvapení blikačka a mávačka v BK s neznámým DIII stříbrné barvy 

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
@ brudr: Já ne a o dalším černým v Brně ještě nevím...to by mě zajímalo.
...tak ja se teda taky zeptam: na Cernopolni ulici v Brne pomerne pravidelne stava pres den cerny RRC, asi 3.9. Nekdo odtud?
LR SIII
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tak to už su já
Zdravím. Co ten tvůj, už je v provozu?
Mirko

Mirko
byl jsem o vikendu na sumave, a tohohle krasavce jsem potkal v Kasperskych Horach. Je to nekdo z portalu ?

LR Lightweight '76
neni casRostaO píše:...tak ja se teda taky zeptam: na Cernopolni ulici v Brne pomerne pravidelne stava pres den cerny RRC, asi 3.9. Nekdo odtud?

LR SIII
- Mirko
- Kontaktovat uživatele:
Tak to musíš být kousek, náš ateliér je na čísle 49. Celý minulý týden jsem dojížděl do Lysic, ale nenašel jsem čas se ti ozvat, že bych mrkl do Kunsdorfu na toho tvýho. Ten můj motor mě taky pěkně potrápil (a stále trochu trápí)Tak jestli tvůj nějak jede, tak ho někdy vem na Černopolní. Ať se můžu taky kochat 
Mirko

Mirko
Mirko píše:@ brudr: Já ne a o dalším černým v Brně ještě nevím...to by mě zajímalo.
sem si myslel zes to byl ty

tendle mel na strane ridice na prednim blatniku nejakou oranzovou samolepku s cimsi

tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
Moone , nejezdím teď v defíku jak víš , takže jezdím v D3 .....kruháč v BK kolem 2 PM , byl jsi to tymoon13 píše:Dnes k mýmu překvapení blikačka a mávačka v BK s neznámým DIII stříbrné barvy

Defender 110 Td5 přední a zadní špéra , zvedlý , topení , naviják , sání , spodek zaplechovaný, nějaký kolo navíc , kompresor , zvedací střecha-integrované spaní a krásná S ll ,r. 1967 , benzín , soft top . Civilní ježdění s Ranger Raptor.
Ahoj... no ve 14:00 jsem to asi nebyl já, ale moje drahá a jestli ti nezamávala a nebo neodpověděla na pozdrav,mrož píše:Moone , nejezdím teď v defíku jak víš , takže jezdím v D3 .....kruháč v BK kolem 2 PM , byl jsi to tymoon13 píše:Dnes k mýmu překvapení blikačka a mávačka v BK s neznámým DIII stříbrné barvy
tak si to s ní vyřídím

Já jsem doma pracovně vytížen, nikam mě nikdo nepustí, tak jsem ji musel poslat pro materiál.
PS: Ale možná jsem to byl já a už si to nepamatuju a tebe jsem vůbec neviděl

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
dneska cca 9h ráno. Železný hory bíla 11O a oranžovo písková 109 se sefari střechou.. viděl jsem je cestou do palírny.. Je to někdo odsud???
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
dneska cca 11 hod dopoledne rudna v ostrave, naproti tmave freecko, nestih sem zareagovat opet sem sedel jako spolujezdec a mel sem tak dve promile v krvi
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
V 11 dopoledneMiky_CZ píše:dneska cca 11 hod dopoledne rudna v ostrave, naproti tmave freecko, nestih sem zareagovat opet sem sedel jako spolujezdec a mel sem tak dve promile v krvi

Free 1.8, 5dv, r.v. 2000