Co kdo dělá, čím se živí
Moderátor: Miky_CZ
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co kdo dělá, čím se živí
OT: neříkej, že je Tvá drahá neumí vypěstovat za použití zahradnických nůžek a šikovných rukou 

Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Jistě, že ano
ale potřebuje předlohu 

tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
- zbynek
- tel.: 724258113
- auto: DII 99
- Kontaktovat uživatele:
Japonský topol není dobrá volba. Akorát si přiděláš práci, viděl jsi jaké to má listy, jak lopuchy. Kednou zasadíš a už se toho nezbavíš, kámoš si dělá legraci že zakoření i piliny.
Všechno má svůj čas........
- zbynek
- tel.: 724258113
- auto: DII 99
- Kontaktovat uživatele:
U nás to pěstuje někdo v Huntýřově, kontak nemam, ale možná na webu zkus zadat Huntýřov.
Všechno má svůj čas........
- Zanzibar
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, ale roste rychle. rychleji, nejrychleji............. Díky.
-
- tel.: 602825911
- auto: Def110/300, D3 HSE
- Kontaktovat uživatele:
Mam takovy nejasny pocit, ze to byl puvodni majitel Cyrilovy S3 a nebylo to tady, ale v tom inzeratu.Zanzibar píše:Někdo tady před časem psal, že se zabývá pěstováním Japonských topolů, za boha to nemůžu najít. Kdo to byl ?? Díky. Pár jich potřebuju na zahradu, neb nám přibude sousední barák a já potřebuju rychle vytvořit "alej"
- Zanzibar
- Kontaktovat uživatele:
JJ, ale byl to kdo ? taky myslím, že to bylo v inzerátech, ale.............. zmizelo to.
Každopádně děkuji.
Každopádně děkuji.
Tak se tady taky tak trochu představim: jsem herec a momentálně hraju ve švanďáku ( Švandovo divadlo na Smíchově) v Praze. Tu a tam nějaká reklama, film, TV. Dlouho jsem pobýval v Brně, kde jsem kromě baletu a opery, operety vystřídal snad všechna divadla... Mám 316 kombíka (BMW), skoro deset let starýho, ale skvělýho. Prase (ČZ 175) a teď se pouštím do INDIÁNA ( 600, 1927). No a asi už přes rok si sem chodím ulevit a snít. A snad už fakt brzy si tady něco pořídím. Jinak mě láká Balkán, no a stará dobrá Anglie. Tam jsem ještě nebyl. Rumunsko, Bulharsko jo... I jinde. Skandinávie mě taky hodně brala... Zdravím Vás. Jinak nabídka PRACE GRATIS stále platí..!
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Hmmmmm, tak herec jo. Znám taky pár herců a na WM v Bělči po 00 hodině předvádějí své vystoupeníLITTLE STINKER píše:Tak se tady taky tak trochu představim: jsem herec a momentálně hraju ve švanďáku ( Švandovo divadlo na Smíchově) v Praze. Tu a tam nějaká reklama, film, TV. Dlouho jsem pobýval v Brně, kde jsem kromě baletu a opery, operety vystřídal snad všechna divadla... Mám 316 kombíka (BMW), skoro deset let starýho, ale skvělýho. Prase (ČZ 175) a teď se pouštím do INDIÁNA ( 600, 1927). No a asi už přes rok si sem chodím ulevit a snít. A snad už fakt brzy si tady něco pořídím. Jinak mě láká Balkán, no a stará dobrá Anglie. Tam jsem ještě nebyl. Rumunsko, Bulharsko jo... I jinde. Skandinávie mě taky hodně brala... Zdravím Vás. Jinak nabídka PRACE GRATIS stále platí..!

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- Zanzibar
- Kontaktovat uživatele:
To teda nevím, jak to můžeš vědět, když tou dobou dávno spinkáš.
Na šrot

Tak já už mám svý odpito. Ikdyž, nikdy neříkej nikdy... Takže, až se tam někdy dostanu, nebo jinam, tak nejspíš ňákou poezii... 

-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Zanzibar píše:To teda nevím, jak to můžeš vědět, když tou dobou dávno spinkáš.Na šrot
![]()

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
To LITTLE STINKER
Co ten Little Toot v nicku? Jsi i na letadla? Nebo je to Pitts?
Co ten Little Toot v nicku? Jsi i na letadla? Nebo je to Pitts?

Discovery je životní styl.
Ne, na letadla ne. Ve Washingtonu D.C. v muzeu byl tenhle kousek. Patřil akrobatce, která skončila někde v atlantiku, tuším. No a tenhle okřídlenec se jmenuje LITTLE STINKER. Psí známky jsem si tam nechal udělat a samozvaně se tak pojmenoval. Tedy - malý smraďoch... 

Já chci ROVERA!!!
Nejlépe zadarmo!!! Ale trpělivost ROVERY přináší!!! Takže si koupím prasátko a korunku ke korunce...

Nejlépe zadarmo!!! Ale trpělivost ROVERY přináší!!! Takže si koupím prasátko a korunku ke korunce...

- Zanzibar
- Kontaktovat uživatele:
Když prasátko, tak stylové 

- Přílohy
-
- Brit-pig.jpg (45.77 KiB) Zobrazeno 3575 x
- Zanzibar
- Kontaktovat uživatele:
Začali jsme dovážet toto : www.mlecnapena.cz , kdyby někdo z fóra sháněl vánoční dárek, udělám cenu. RRP Makro je cca 1790,- Kč bez d.p.h.
No, to třeba časem. Prasátko už mám, už se plní... Nejdřív toho LR a pak všechno ostatní.

- Zanzibar
- Kontaktovat uživatele:
Prasátko je kámošLITTLE STINKER píše:No, to třeba časem. Prasátko už mám, už se plní... Nejdřív toho LR a pak všechno ostatní.![]()
![]()

Doporučuji plnit tisícikorunama, rychleji to ubíhá