New Land Rover LR4
Moderátor: Miky_CZ
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Re: New Land Rover LR4
Neboj DIII od roku 06 a tedy tvá DIV, jsou již vychytané a tedy po "porodních" bolestech. Nepředpokládej tedy problém.
Co se týká elektroniky, nezáleží podle mne na značce auta. Všichni totiž používají Valeo, Bosch, Magneti Marelli, tedy, všichni mají stejné díly, včetně japonců, montovaných v Evropě, potažmo USA.
Co se týká elektroniky, nezáleží podle mne na značce auta. Všichni totiž používají Valeo, Bosch, Magneti Marelli, tedy, všichni mají stejné díly, včetně japonců, montovaných v Evropě, potažmo USA.
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Přesně jak píše Mopadži, všechny ty nové auta narvané elektronikou jsou mrdky...
to zase dostanu kapky od Rudy

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Ty s tím hned vyrazíš přes les????Tomik píše:Pánové, dobrý večer. Jsem tady novej. Ale musím to napsat. Splnil jsem si klukovskej sen a minulý týden objednal nové D4 s tím krásným třílitrem šestiválcem co má krouťák 600 Nm. Doteď jsem válčil s Pajerem, ale Disco je pro mě Disco, i když se tím asi pouštím do největšího dobrodružství svýho života (servis, náhradní díly, situace s importérem atd.). Ale když on je to takovej mazel, už se těším, až s ním vyrazím poprvé na ryby a vezmu to zkratkou přes les A taky na to, až ho vezmu na pravidelnou každoroční cestu k polárnímu kruhu v Norsku. Tak, pokud vám to nebude vadit, bych se k vám přidal na občasný pokec, i když auto bude "až / už" v prosinci.

Minimálně dva roky by to byla leštěnka... a to bych si užíval. Jestli vlítneš hned do lesa tak seš borec!
Já mám Frí 2 r.v. 12/2007 a něco jako terén to auto poznalo až za rok a půl.
Když jsem pak v lese slyšel to pištění větviček, jak se otírají o karoserii, tak mě z toho stály chlupy hrůzou!!!

Teď už je to trochu jinak a přesto mě tady všichni nadávají, že to auto nemám v terénu ničit.
Ale já si myslím, že to neničím. Mám přece LR a ne Hyundai SantaFe

No to je všechno, co jsem chtěl napsat, nějak jsem se chytil

Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
PavelU píše:Přesně jak píše Mopadži, všechny ty nové auta narvané elektronikou jsou mrdky...to zase dostanu kapky od Rudy

No každopádně to bude mazec, jsou to krásný auta. Celou tu dobu, od začátku až doteď.Tomik píše:Jo, to bude Ježíšek z říše snů. Tak se snad nepodělá nějaká elektronická vychytávka hned druhej den poté, co to přivezuTo by pak byly teprve Vánoce
![]()
Až tě někde uvidím, tak spolknu jazyk

No jo no. Už jsem si zvykl z Pajera, to jsem měl taky jako leštěnku až do okamžiku, kdy jsem se na...., že zaparkuju teréňák kilometr od vody a k vodě jdu s báglama a prutama pěšky, abych to nepoškrábal. jde o prvních pár škrábanců a pak už to jdemoon13 píše:Ty s tím hned vyrazíš přes les????Tomik píše:Pánové, dobrý večer. Jsem tady novej. Ale musím to napsat. Splnil jsem si klukovskej sen a minulý týden objednal nové D4 s tím krásným třílitrem šestiválcem co má krouťák 600 Nm. Doteď jsem válčil s Pajerem, ale Disco je pro mě Disco, i když se tím asi pouštím do největšího dobrodružství svýho života (servis, náhradní díly, situace s importérem atd.). Ale když on je to takovej mazel, už se těším, až s ním vyrazím poprvé na ryby a vezmu to zkratkou přes les A taky na to, až ho vezmu na pravidelnou každoroční cestu k polárnímu kruhu v Norsku. Tak, pokud vám to nebude vadit, bych se k vám přidal na občasný pokec, i když auto bude "až / už" v prosinci.Kdybych měl takhle novou offroadovou limuzínu, tak bych do toho nešel.
Minimálně dva roky by to byla leštěnka... a to bych si užíval. Jestli vlítneš hned do lesa tak seš borec!
Já mám Frí 2 r.v. 12/2007 a něco jako terén to auto poznalo až za rok a půl.
Když jsem pak v lese slyšel to pištění větviček, jak se otírají o karoserii, tak mě z toho stály chlupy hrůzou!!!![]()
Teď už je to trochu jinak a přesto mě tady všichni nadávají, že to auto nemám v terénu ničit.
Ale já si myslím, že to neničím. Mám přece LR a ne Hyundai SantaFeObčas s tím někde vyjedu, to je všechno.
No to je všechno, co jsem chtěl napsat, nějak jsem se chytil

- Tomy
- tel.: 0907717858
- Kontaktovat uživatele:
Už som sa previezol, prvé dojmy sú úžasné. Auto ide krásne, je tichšie ako predošlé. Interiér pôsobí podstatne kvalitnejšie ako pri predchádzajúcej verzii. Čo je však dôležité, treba byť opatrný pri výbere farieb, lebo to dokáže byť v interiéri pekný bordel a nie je problém vyrobiť 7 odtieňov len okolo rádia.
Range Rover Sport TDV6 HSE, 2010
Ex - Defender 110 Crew Cab TD5
Ex - Disco I 300 TDI
Ex - Defender 110 Crew Cab TD5
Ex - Disco I 300 TDI
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
PavelU píše:Přesně jak píše Mopadži, všechny ty nové auta narvané elektronikou jsou mrdky...to zase dostanu kapky od Rudy
Se furt bojíte té elektroniky.......

Proč využíváte ostatních elektronických blábolů ( např. plateb kartamy,převodem atd.

Chápu že ortodoxní nosí peníze

p.s. Mě to jezdí a funguje ( zatím ). Jedinnou poruchu,kterou sem na D III měl,byla mechanická

Zlaté polonápravy a vzduch,kterým je D III vybavená

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- merlin
- tel.: 602620817
- auto: RRC 2door, RR 4,4
jj, souhlas s Rudou. Auto vyrobené do terénu tam má jet. Jinak stačí kdejaký SUV.
RRC 2 door, RR L322 4.4 V8 JAG
Tailored & powered by Merlin
Tailored & powered by Merlin
čoveče kucí toho naděláte...já bych na novou stejně neměl, tak mne ty Větvičky tolik nebolí (jenom mne píchá u srdce, že mi ji NEKLAN předával jak novou
a pak jsem ji ani nestihl umýt z hub, než jsem dojel na Valachy
), ale když na ryby tak nahazovat z okýnka
a na houby tak z auta
(dá se jet i v noci mám to vyzkoušený
)

DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky
Jojo, nahazovat z okýnka, to mám přesně v plánupapavel.k píše:čoveče kucí toho naděláte...já bych na novou stejně neměl, tak mne ty Větvičky tolik nebolí (jenom mne píchá u srdce, že mi ji NEKLAN předával jak novoua pak jsem ji ani nestihl umýt z hub, než jsem dojel na Valachy
![]()
![]()
), ale když na ryby tak nahazovat z okýnka
a na houby tak z auta
(dá se jet i v noci mám to vyzkoušený
)

Jenom v tom Norsku bych potřeboval verzi D IV. pro mořskou plavbu, a tam ještě LR nedošel.
Jedna otázka na okraj, neslyšel jste někdo něco o výběru nového importéra pro ČR? Slyšel jsem, že jednou z variant je to, že si to v ČR vezme na triko Rakouskej importér. Anebo LR bude i nadále ČR trh brát za něco, co je pod úrovní jejich zájmu?
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Kamarád dostal možnost si v nové práci vybrat auto a jelikož potřebuje něco "trochu" do terénu, co utáhne 3,5 t vlek, tlačím ho do DIV, když už nechce Defa. Tvrdí, že se nedá v ČR objednat. Odkud ji máš ty ? Prosím o pomoc, jinak si nechá koupit nějakou rejži. A to bych s ním musel přestat kamaráditTomik píše:Pánové, dobrý večer. Jsem tady novej. Ale musím to napsat. Splnil jsem si klukovskej sen a minulý týden objednal nové D4 s tím krásným třílitrem šestiválcem co má krouťák 600 Nm. Doteď jsem válčil s Pajerem, ale Disco je pro mě Disco, i když se tím asi pouštím do největšího dobrodružství svýho života (servis, náhradní díly, situace s importérem atd.). Ale když on je to takovej mazel, už se těším, až s ním vyrazím poprvé na ryby a vezmu to zkratkou přes les A taky na to, až ho vezmu na pravidelnou každoroční cestu k polárnímu kruhu v Norsku. Tak, pokud vám to nebude vadit, bych se k vám přidal na občasný pokec, i když auto bude "až / už" v prosinci.

tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
ja bych chtel taky takovou práci
Doprava zboží a doplňků z a do Evropy - http://www.complexcargo.cz
tel:603145905
complexcargo@razdva.cz
tel:603145905
complexcargo@razdva.cz
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Já asi nee. Majitel firmy je Němec, žijící v ČR cca 18 let, nemluvící česky s českou manželkou. Něco je divně
Navíc ho znám.......

tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
Tady si muzete uz pocist prvni dojmy http://www.disco3.co.uk/forum/
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
kamca píše:Tady si muzete uz pocist prvni dojmy http://www.disco3.co.uk/forum/
To bych musel umět " anglánsky "

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
- Keram
- auto: BMW
- Kontaktovat uživatele:
Tady tu fotku jsem sem prostě musel dat, kdo najde 10 rozdílů

- Přílohy
-
- D3 a D4.jpg (158.69 KiB) Zobrazeno 5123 x
www.houseofengland.cz, už jsem byl tak vypruzenej situací s českým importérem, že jsem si zamailoval do LR UK a světe div se, ozval se mi šéf Operations pro Evropu jakýsi Jason M. Dalton a ten mi potvrdil, že ofiko dneska do ČR auta přes jejich rakouského importéra. A tyhle kluci z Brna, co kdysi byli zaměstnanci AMT Morava (ale několik známých mě ubezpečovalo, že s AMT nemají krom dřívější práce nic společného
) vozí nový LR právě od rakouského importéra. Takže tam. Nechtěli žádnou smrtelnou zálohu, auto od objednání - by mělo být - do 3 měsíců. Uvidíme, jaká bude realita všedního dne. A jinak kde objednat LR - tak co já vím, všichni dosavadní dealeři (kromě již zkrachovalého AMT, dej mu pánbůh věčnou slávu) standardně auta objednávají (většinou z Rakouska) a dodávají. Není v tom žádný problém. Takže Liberec, vrchlabí, Brno, Jihlava atd. atp.

Zanzibar píše:Kamarád dostal možnost si v nové práci vybrat auto a jelikož potřebuje něco "trochu" do terénu, co utáhne 3,5 t vlek, tlačím ho do DIV, když už nechce Defa. Tvrdí, že se nedá v ČR objednat. Odkud ji máš ty ? Prosím o pomoc, jinak si nechá koupit nějakou rejži. A to bych s ním musel přestat kamaráditTomik píše:Pánové, dobrý večer. Jsem tady novej. Ale musím to napsat. Splnil jsem si klukovskej sen a minulý týden objednal nové D4 s tím krásným třílitrem šestiválcem co má krouťák 600 Nm. Doteď jsem válčil s Pajerem, ale Disco je pro mě Disco, i když se tím asi pouštím do největšího dobrodružství svýho života (servis, náhradní díly, situace s importérem atd.). Ale když on je to takovej mazel, už se těším, až s ním vyrazím poprvé na ryby a vezmu to zkratkou přes les A taky na to, až ho vezmu na pravidelnou každoroční cestu k polárnímu kruhu v Norsku. Tak, pokud vám to nebude vadit, bych se k vám přidal na občasný pokec, i když auto bude "až / už" v prosinci.
PĚKNÝ KOLA NA TÝ D3 , KUA
MOC PĚKNÝ .....
KDES VZAL TU FOTKU?

KDES VZAL TU FOTKU?
LR DISCOVERY 3 2,7HSE (prodaná kamarádovi)
RR SPORT 3.0 SDV6 HSE (leštěnka)
RR SPORT 3.0 SDV6 HSE (leštěnka)