zopar otazok na automata.
LR ma pohon vsetkych kolies stale alebo len pri zaradeni L?
funkcie na pake radenia 1,2,3 znamena ze 1 radi iba do jednotky?2 iba do 2 a 3 iba do 3?
nieviem ci to je tlacitko alebo len oznacenie ja na konci radiacej paky oznacene ,,MODE''
automat som este nemal poznam s neho len P,N,R a D.
dik
ovladanie automatu LR D TD5
Moderátor: Miky_CZ
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Re: ovladanie automatu LR D TD5
1/ stálemikino37 píše:zopar otazok na automata.
1/LR ma pohon vsetkych kolies stale alebo len pri zaradeni L?
2/funkcie na pake radenia 1,2,3 znamena ze 1 radi iba do jednotky?2 iba do 2 a 3 iba do 3?
3/nieviem ci to je tlacitko alebo len oznacenie ja na konci radiacej paky oznacene ,,MODE''
automat som este nemal poznam s neho len P,N,R a D.
dik
2/ ANO
3/ v normálnom režime prepínaš medzi eko a sport, pri sport Ti na palubke svieti také ozubené koliečko s písmenom S. Prevodovka citlivo reaguje na polohu plynu a skôr podraďuje. Prakticky nevyužívam
Ak zaradíš redukciu, prepínaš medzi auto a manuálnym radením. Má zmysel v teréne, keď chceš ísť na jednom stupni bez radenia. Využívam ak ťahám naložený príves na chalupu. Nemá zmysel aby mi to na 10m zaradilo 4 keď vzápätí zasa podradí do 2. Na palubke svieti to isté koliečko s písmenkom M
Inak obecné rady a typy ako s automatom sú v tomto vlákne. Je to myslené hlavne na veľkoobjemové ameriky, ale princíp zostáva zachovaný.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
dik za pomoc budem skusat. este otazka na palubovke ako su budiky tak na pravej strane je tlacitko na nom je znazornena znacka dialnice. co to je je to neaky mod pre dialnicu a ak hej ako to funguje alebo na co to je dobre?
- Acon
to je taká predaktivácia tempomatu. Ak to zapneš, následne môžeš ovládať volič tempomatu na volante (lavý ovládač). Neviem, prečo je to takto robené, možno to má nejaký skrytý význam.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
-
- auto: LR D4
- Kontaktovat uživatele:
Ovladac tempomatu je na prave strane volantu, na leve je ovladac audio.

- Acon
Anodiscover píše:Ovladac tempomatu je na prave strane volantu, na leve je ovladac audio.![]()
![]()