Moderátor: Miky_CZ
Asi jo a kde jsi ty kontakty koupil?Robo H píše:Ja si myslím že áno. Ak by to nebolo v kontaktoch ale povedzme v pastorku tak by si aspoň počul pretočenie štartéra. Pokiaľ je počuť len cvaknutie a nič viac bude to v kontaktoch pretože sa nezopne samotný motor štartéra. Na tvojom mieste by som sa na to pripravil a kúpil by som si aspoň dopredu tie kontakty keď sa ti to zatiaľ nechce rozoberať.
Udělal jsem si obaRobo H píše:Kontakty som kúpil u nás v Ba vo firme štartex , ktorá repasuje dinamá a štartéry a predáva aj samotné náhradné diely (kontakty) cena jednej sady bola 5,50€ pre istotu som kúpil dva takže mi jeden zostal ale nieje problém tam zbehnúť a zakúpiť pokiaľ by ste niekto chceli.
Default : Hrúbka tej trubky bola 1 mm? Pretože ten môj opálený kontakt mal práve 1 mm a to už bola polovica preč (teda hrúbka nového je 2mm). Rozhodujúca je ale hrúbka oboch kontaktov na každej strane, ktorá by sa podľa mňa mala rovnať aby sa vysunutím mohli zopnúť oba naraz aby bol na každej strane rovnaký prechodový odpor.
... popytaj sa tu http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 3&start=40" onclick="window.open(this.href);return false; alebo u Karla Slamuatr30 píše:mate niekto skusenost so starterom od britpart