Ahojte roveristi,
kúpil som si LR disco II s automatickou dvojzónovou klímou. Po krátkom čase som zistil, že klíma nechladí. Bol som na rady u známich chladiarov, kde mi bolo povedané, že je vnej málo chladiva a že mi ju doplnia. Keď ju podsali a doplnili dopoly, naštartovali motor aby si ju natlakoval kompresor, tak to sa nepodarilo lebo pri určitej teplote malo zopnúť vetrák chladiča ale to sa nestalo a klímu odstavil pretlakový spínač alebo niečo také. Už som bol aj v servise ale nikto si stým nevie poradiť. Ak mal niekto podobnú závadu a podarilo sa mu ju odsrtániť, tak, prosím ťa, poraď ako na to.
A ešte jedná vec, na ovládaní klími nefunguje podsvietenie. Je tam niekde nejaká žiarovka? Ako sa ku nej dostanem?
Dá sa niekde zohnať manuál? Ak áno, tak kde?
ďakujem
LR discovery II. Problem s klimatizaciou
Moderátor: Miky_CZ
- sloon
- tel.: 776189666
- auto: VW Amarok 4motion
- Kontaktovat uživatele:
Re: LR discovery II. Problem s klimatizaciou
Co se týče osvětlení tak máš tady http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... limatizace
mi delali klimu pokud si dobre pamatuju pri vyplem motoru
vycerpani, odvodneni ,doplneni oleje a naplneni, delal to jeden automat cca 15-20min
-prekvapilo me plneni, byla to vterinka!!
vycerpani, odvodneni ,doplneni oleje a naplneni, delal to jeden automat cca 15-20min
-prekvapilo me plneni, byla to vterinka!!
DII TD5 novy gzycht; manual
-----------------------------
..radost zacina tam, kde jini konci..
-----------------------------
..radost zacina tam, kde jini konci..
To bud rad ze nechladi .... to nieje az taky problem, mne netopi polka auta, zase rozoberat 

DII facelift V8 4.0l HSE G4 optik
Ventilator na chladici klimatizace je spinan relatkem v pojitkovem boxu motoru a to je ukostrovano RJ motoru. Tam bejva problem, stava se ze treba bezi porat a nebo nejde vubec. Ale to je nejhorsi pripad, RJ se musi vymenit. Dalsi moznost je snimac tlaku chladiva. Nebo ovladani klima, to zas posila signal do RJ motoru. je tam toho vic.