...prispejem svojou zbierkou kozmetických vád...
(...je to v chronologiskom poradí od kúpy funglovky...)
...mal som problémy s plastovými krytmi a stĺpikov...pri určitej rýchlosti cca nad 130 km mali tendenciu zletieť dolu...vďaka svojmu tvaru však zostávajú zakliesnené pod kapotou a vydávajú príšerný rachot...(...z vnútra nie je vidno čo sa deje...) po niekoľkých pokusoch o výmenu plastových cvočkov...mi v prahe vrámci záruky vymenili oba kryty a odvtedy pokoj...
...odporúčam skontrolovať ako priliehajú...
...odišiel zámok na dverách...odstránené v rámci záruky...
...hadičky z ostrekovačov predného skla...v lete...skĺzavali dolu s trysiek...to som poriešil sám...
...odišla ručná brzda...dva pokusy o opravu na slovensku...tretí úspešný v prahe...
...tesne po záruke mi odišiel jeden zo snímačov výšky podvozku...to bola prvá pozáručná oprava...našťastie niečo v cene tankovania plnej...
...pár krát mi zblbla elektornika...prístrojová doska robila šou v štýle farebnej hudby...blikali kontrolky ktorých existenciu som predtým ani netušil...no po nasledujúcom štarte všetko v pohode...
...auto má tri roky a cca 153 tisíc kilometrov...mimo týchto drobností šlape v pohode...
...prevádzkové šrámy...(...mimo škrabancov laku...)...:
...niekde pri šantení som urval jednu polku plastového krytu medzi rezervou a výfukovým potrubím...
...synovy sa pri vystupovaní podarilo utrhnúť ovládač polohy sedačky...
...a manželke zase otváranie na schránke v prístrojovej doske...