Jinak stale cekam na odpoved jak je to uvnitr,neb tam mam spani a chci ho tam i nadale.
Honza
Moderátor: Acon
... nie. urcite to niesu vyhodene peniaze.Stavros píše:jendo, ja to myslel proste tak, jestli to neni vyhazovani, pokud nejezdis napriklad jako Slamic.
Ja kdybych nemel Roll Cage, tak uz prdim do hliny.. a neotravuju blondyny.DanoDEF píše:... nezabudni aby aj stredne stlpiky kedze mas 110tku boli vystuzene. Uz som mal strechu zarovnanu od pristrojovky po opierky.
"..prdim jen do hlíny a na první máj už nebudu šoustat blondýny.." Tři Sestryerik píše: Ja kdybych nemel Roll Cage, tak uz prdim do hliny.. a neotravuju blondyny.
Dano, co je to ... citace
Stavros píše:a je to tak nutny, takova tezka vec na jezdeni? Nebudou se pod to chytat vetve? Jezdis tak strasnej brutal, aby si to vyuzil? /vsechny spery, 35-ky simex kola atd./
Vzdelany je ten narod LR. O tom jsem se presvedcil v Mohelnici. Tolik dobrych muzikantu jsem naposledy videl na festivalu v MosteKRANG píše:"..prdim jen do hlíny a na první máj už nebudu šoustat blondýny.." Tři Sestryerik píše: Ja kdybych nemel Roll Cage, tak uz prdim do hliny.. a neotravuju blondyny.
Dano, co je to ... citace
no toto:erik píše: Dano, co je to ... citace
uz aj EQUIPE ...
H. Podivej se na e bay....trochu trpelivosti a pak to nebude s tou cenou tak zle.... jsem tam videl inter Roll Cage asi pouzity asi za 150 ecek.... na tyto sranky je tu mistr MilosIIJenda píše:Tak ve me hloda pomer cena a vaha![]()
Cena je vazne vysoka a vaha znacna.
Nejradeji bych neco jen kolem prednich sedacek,vpredu do ramu a za hlavou ridice a spolujezdce strechou dovnitr a za sedackama zas do ramu.Kopromis ?
http://www.extreme4x4ltd.co.uk/acatalog ... _CAGES.htm
Honza