Uhozenej admin

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
Steve
auto: D.I manuál 1997

Re: Uhozenej admin

#21 Příspěvek od Steve » 21 lis 2009 18:24

Ano, hospoda se často přirovnává k DF.
Když poprvé vejdu do neznámé hospody a hned u dveří řeknu, že hospodský je ujetý, tak se nemůžu divit, že se pak něco bude dít..... :mrgreen:
A teď do mě.....
Souhlasím s tebou....na jiných fórech se běžně rozdávají banány, i za sprostá slova (pokud je to častěji), natož za urážky a vulgárnosti. Nejdřív varování, když to nepomůže tak BAN. Díky anonymitě lidí na fórech to ani jinak nejde, jinak by z toho byl brzy chlív.
Discovery je životní styl.

pablo.gs
auto: ex DII TD5

#22 Příspěvek od pablo.gs » 21 lis 2009 18:41

Ty wogo Cyrile to už je tak 2 roky, co jsem tohle psal, ty máš paměť to snad neni možný. Co na to bereš? :ty jeden...: Ale je to tak, když přijdu někam jako novej, tak slušně pozdravím a pak se snažím rozkoukat a pochytit pravidla komunity ve který se chci usadit a nebudu buzerovat dokud tam nemám domovský právo. Měl bys asi Majlou přehodnotit rétoriku, tohle imho nebude to správný nou hau vedoucí k cíli.
Tím se samozřejmě stavím k LOWovi, pro jistotu jenom z boku :mrgreen:
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.

cyril
tel.: iphone
auto: D4,110,130,90,F2,107

#23 Příspěvek od cyril » 21 lis 2009 19:02

pablo.gs píše:Ty wogo Cyrile to už je tak 2 roky, co jsem tohle psal, ty máš paměť to snad neni možný. Co na to bereš? :ty jeden...: Ale je to tak, když přijdu někam jako novej, tak slušně pozdravím a pak se snažím rozkoukat a pochytit pravidla komunity ve který se chci usadit a nebudu buzerovat dokud tam nemám domovský právo. Měl bys asi Majlou přehodnotit rétoriku, tohle imho nebude to správný nou hau vedoucí k cíli.
No něco si občas pamatuju... :oops: Co bych ale potřeboval, občas zapomínám.... :hmm: Každopádně jsi tenkrát uhodil hřebík na makovici a to se nezapomíná. Obzvlášť tenkrát v těch dost napjatejch chvílích, kdy se to na fóru kde se za hodinu objevilo třeba 50 humus příspěvků od přivandrovalců tento tvůj názor docela vyjímal. :idea:

Oldman
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Oldman » 22 lis 2009 09:39

No snad už není komunismus a všechno patří někomu a ne všem. Takže je přece normální, že kdybych měl svoje fórum, tak si na něm budu dělat co chci a co bude nejlíp splňovat moje požadavky a slova jako cenzura sem nepatří. Takhle to máme ošetřené v diskuzích u nás v Deníku:

...Diskuse na našich stránkách poskytují prostor těm, kdo si chtějí vyměňovat názory či postřehy v mezích platných zákonů a slušnosti.

Tím, že zašlete příspěvek do diskuse, vyjadřujete souhlas s těmito pravidly a zavazujete se je dodržovat. V opačném případě si redakce vyhrazuje právo bez předchozího upozornění mazat nevhodné příspěvky či jejich části popř. odepřít přístup tomu, kdo pravidla opakovaně porušuje...

Hunter
auto: Free I Td4 AT
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Hunter » 22 lis 2009 10:54

pablo.gs píše:...Ale je to tak, když přijdu někam jako novej, tak slušně pozdravím a pak se snažím rozkoukat a pochytit pravidla komunity ve který se chci usadit a nebudu buzerovat dokud tam nemám domovský právo. Měl bys asi Majlou přehodnotit rétoriku, tohle imho nebude to správný nou hau vedoucí k cíli.
Moje slova :wink:
Free Td4 2004 HSE automat

majlou

#26 Příspěvek od majlou » 22 lis 2009 14:50

Nejvíc co mě baví, je to - projíždel jako novej člen inzerci a ted koukám , rols, jagur, mercedes, nějaké us picup, atd. a halvně že to admin. tohle toleruje, a jak sem psal satčilo mi napsat, že to tam přesunul .... a bylo by.

no nic zejtra mám nabíku X5 tak třeba už tady nebudu otravovat....:)

Steve
auto: D.I manuál 1997

#27 Příspěvek od Steve » 22 lis 2009 15:33

Už ti tady někdo psal, že ještě nedávno kolonka pro ostatní značky nebyla. Teď už tam je, to co jsi našel je stará věc, jen vlákno možná pokračuje.
Nečteš, nevíš.
Já když k někomu přijdu na návštěvu, taky nebudu kritizovat, že mají blbě nábytek. Když se mi tam nelíbí, nebudu tam chodit. :wink:
Discovery je životní styl.

low
Admin fóra
tel.: +420 603462950
auto: def 110 + L322
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od low » 22 lis 2009 16:53

majlou píše:ahoj pánové tak už mám druhou výstrahu od dmina dokonce i za toto co sem napsla.
příště bude asi jen trest smrti.

jinak ani mi nenapsal že to tam bylo přesunuto a jelikož sem tady novej nevěděl sem to .....

tak zatim pěkný den ...
pane, zadnou druhou vystrahu jsi nedostal. To ze nedokazes rozeznat vystrahu od soukrome zpravy (kterou Te informuji, ze reakci na Tvou urazlivou soukromou zpravu vepisuji do Tebou zalozeneho tematu kterym hodnotis mou praci), tak za to ja nemuzu.

To, ze neco nevis, je Tvoje chyba a ne neco za co by jsi mel napadat a urazet nekoho jineho.

Navic Tvuj inzerat (u pres upozorneni - Vystrahu) zcela nesplnuje podminky inzerce na nasem foru - neni uveden telefonni kontakt.

low
Admin fóra
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od low » 22 lis 2009 16:57

Miloš II píše: Má čtyři příspěvky neví jak to tu chodí a hned dvě výstrahy :hmm: To mě taky hlava nebere :mrgreen: Lowe by už asi potřeboval nějakou ženskou :mrgreen: MilošII
Mne zase hlava nebere, jak jistojiste reagujes na neco, co nemusi byt pravdou.

A to, ze si delas legraci, pripadne narazis na me rodinne problemy, mne zase prijde ponekud ubohe.

low
Admin fóra
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od low » 22 lis 2009 17:04

majlou píše:Nejvíc co mě baví, je to - projíždel jako novej člen inzerci a ted koukám , rols, jagur, mercedes, nějaké us picup, atd. a halvně že to admin. tohle toleruje, a jak sem psal satčilo mi napsat, že to tam přesunul .... a bylo by.

no nic zejtra mám nabíku X5 tak třeba už tady nebudu otravovat....:)
Vyse Ti jiz bylo odpovezeno, proc tomu tak je. Mozna by Te melo vice bavit mit alespon trosku slusnosti a omluvit se za nesmyslne urazky.

all:/ ano, jsem nastvanej. ono kdo by taky nebyl po tom co mne bylo napsano, navic po te, co se foru musim venovat minimalne pul hodiny denne, aby bylo v takovem relativnim poradku v jakem je. navic v patek jsem stravil 6hodin sveho soukromeho casu vetsi udrzbe a zaloze fora. a pak se tu clovek dozvi, jakej je hajzl a co si dovoluje udrzovat forum alespon trosku citelne, aby nedopadlo jako nektera jina fora a aby bylo hlavne koutkem nadsencu a kamaradu, kteri maji ochotu se delit o sve zkusenosti, strasti a radosti.

Tomas K (tkala)

#31 Příspěvek od Tomas K (tkala) » 22 lis 2009 17:08

Lowe v pohode, drtiva vetsina lidi se Te tu zastala a ja se k nim pridavam.... A navic Te budu otravovat s tim navijakem pro D3 a jeste dalsima vecma.... :-) Takze diky za oboje. Forum i dovybavu Discosky. TOM

Kangaroo

#32 Příspěvek od Kangaroo » 22 lis 2009 17:10

tkala píše:Lowe v pohode, drtiva vetsina lidi se Te tu zastala a ja se k nim pridavam....
I já.

Jenda
tel.: 775 391 907
auto: 110

#33 Příspěvek od Jenda » 22 lis 2009 17:18

Ja uz bych se na to vysral,sou to zbytecny reci a von si stejne koupi to báááwo.
Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info

zbynek
tel.: 724258113
auto: DII 99
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od zbynek » 22 lis 2009 17:21

Kangaroo píše:
tkala píše:Lowe v pohode, drtiva vetsina lidi se Te tu zastala a ja se k nim pridavam....
I já.
Naprostá většina stojí při tobě, takže žádný stres LOW
Jinak....z té jeho gramatiky by jeden :Ale fuuj:
Všechno má svůj čas........

Martin T

#35 Příspěvek od Martin T » 22 lis 2009 17:24

pridavam se taky :!:

PavelU
tel.: +420 603716996
auto: Land Rover
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od PavelU » 22 lis 2009 17:29

:ty jeden...: Už se prosím nikdo nepřidávejte :!: ...ono aby se s panáčkem ještě dalo bavit, aby nám nezpychl... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4

pajam
auto: nějaké LR

#37 Příspěvek od pajam » 22 lis 2009 20:33

Trochu zpychnutí někdy neškodí, hlavně když jinde nebude pomlouvat lanrouvry :evil:
(včera jak jsem koukal už byl v pořádku, myslím landy :) )

cyril
tel.: iphone
auto: D4,110,130,90,F2,107

#38 Příspěvek od cyril » 24 lis 2009 11:55

Pár příspěvků už jsem tady napsal, tedy se se osmělím pronést svůj návrh. Lowe, celý tohle vlákno prosím smaž!! Není ničím přínosný a ten zoufalec, co si neumí přečíst pravidla fóra ani napsat příspěvek bez chyb a pouze uráží a napadá, se tady už asi stejně neukáže. Myslím, že pokud nepřehodnotí svoje chování, bude stejně (ne)úspěšný i na dalších fórech. Třeba právě u BMW X5....Tam na podobný burany asi taky nebudou moc zvědaví. Trochu mi to jeho vystoupení připomíná krále Kazisvěta z pohádky "Princezna se zlatou hvězdou na čele" jak jej od všude hnali .....s cepy i sudlicemi..... :mrgreen:
Cyril.

low
Admin fóra
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od low » 24 lis 2009 12:22

jo jo mam to v planu cyrile pocitam tak ve ctvrtek
http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz

MOPADŽI
auto: Def,Def a Def+Disco
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od MOPADŽI » 24 lis 2009 12:34

Ach jo, už to je tady ....................viz.např. offroad fórum a jen plácání o ničem v některých vláknech, hádky, napadání, konfrontace a :twisted:
Pryč s tím :Ale fuuj:

Ať tu je zase :Pohoda: :Pohoda: :Pohoda: :Pohoda:
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu

Odpovědět