Jeste to skusim nejak pozaridit,treba bych ti pak mohl delat FESTRA

Honza
Moderátor: Miky_CZ
Low, ty, to máš život, každej víkend pohodojej vejlet, chlastání, žrádlo, zábava, že já jsem chodil kouřit za školu, měl bych se taky tak, ach jolow píše:takze zatim jak jsem psal v patek jdeme do Benesova na tri sestry s predskokany visaci zamek, nekde v benesove prespime a dopolko se presuneme do vojenskeho vyccvikoveho prostoru Jince, kde projedeme v poklidu trochu nafty. nasledne se presuneme ke mne na chalupu do hlasne trebane, kde v poklidu dozijeme do nedele.
PS: burty s sebou
Zarezervoval jsem pro naši tlupu hotel v Bene za čtyři kila na hlavu. Název neznám. Je to údajně na náměstí 200 metrů od kulturáku což napovídá, že můj nocleh v posteli je na páteční noc reálnýJarys píše:Hej Low a co spaní, někde nadivoko okolo Bene... nebo máš nějaký eso v rukávu... já vím jen, že je tam dost velký parkoviště u Konopiště, ale nadranej říkdit pár kiláčků za město by nemuselo dobře dopadnout... Snad se někteří účastníci zájezdu neurazí, když se zeptám... co nějaké ubytko?
Rosi píše:No to UNO by nebylo uplně lichý, že by se přidali i místňáci a přespolní z východu?PavelU píše:5.12 možná do Ústí nad Orlicí...
Tak lístky koupeny, zatím šest kousků.drapak píše:já bych bral 2x díky
RudaK píše:Hezký fotky,je vidět že jste se s tím nemazlili . A voda vám taky nedělala problém" Tak je to spravne,tak to ma byt,tak je to psane v tech brožurach "
Jakéj koncert,takový ježdění