koupě DII td5
Moderátor: Miky_CZ
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
koupě DII td5
Na co si dát pozor.Za jakou spotřebu se stím dá jezdit?Jaká je Max.rychlost?
- zbynek
- tel.: 724258113
- auto: DII 99
- Kontaktovat uživatele:
Re: koupě DII td5
Nedříve pečlivě pročti forum, je tady toho na tvé otázky napsáno hóóoódně.
Všechno má svůj čas........
- libovka
To tu budu sedět týden.
- zbynek
- Kontaktovat uživatele:

libovka píše:Na co si dát pozor.Za jakou spotřebu se stím dá jezdit?Jaká je Max.rychlost?
Tak tohle namá chybu, máš zájem koupit terení vozidlo....
tak otazky tohoto typu jsou nepodstatné... kup si Pandu, má taky 4x4, spotřebu do 6l, a jede 160,...
Taky zvažuju tento vůz. (Maximální rychlost mě naprosto netrápí. Spotřebu očekávám při mém stylu jízdy kolem 10l)libovka píše:Na co si dát pozor.Za jakou spotřebu se stím dá jezdit?Jaká je Max.rychlost?
Na co si dát pozor popisuje asi celkem dobře Jeremy Clarkson na TimesOnline.
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Tak ako u všetkého je dobre, aby s Tebou išiel niekto, kto už o tom niečo vie. Mám automat a spotrebu okolo 10-12 no podiel mesto a mimo je tak 60:40. Mimo mesta bežne jazdím cca 90-100, na dialnici 120 tempomat... Potiahne aj 150, ale to som skúšal len raz, je to off a na to je aj stavaný. Pekne potiahne príves, dostane sa tam kde potrebujem...
Riešil som istú šnúru problémov, ktoré sa nakoniec ukázali ako banalita, len okolnosti zviedli liečitelov zo stopy. Raz to bol káblový zväzok k vstrekovačom (výrobný prúser opakujúci sa raz ca cca 150 000km) výmena aj pod okvapom za cca 30-40min.
Druhý raz sa to prehrievalo a zavzdušňovalo, tvárilo sa to ako prdnutá hlava alebo tesnenie, nakoniec z toho bol opačne otočený termostat nejakého kutila, ktorý prvému majiteľovi menil chladič.
Inak je všetko OK.
Chlapi majú pravdu, že tu všetko je. Doteraz som našiel vždy vlákno, ktoré riešilo čo som potreboval, alebo do neho stačilo napísať doplňujúcu otázku. Práve pre to, že tu nie je XXX duplicitných tém, ale jedna rieši daný problém zo všetkých uhlov, sa tu dá naozaj dosť vyčítať. Že treba trochu trpezlivosti a nájsť to? Fórum nie je chat. Tu to chce nejaký systém aby sa to dalo nájsť. Ak tu každý založí tému o ??? tak tu bude toľko nevyčerpávajúcich tém na jednu otázku, že ich informačná hodnota bude nulová. Takto je v jednej téme mnoho riešení a odovzdaných skúseností.
Riešil som istú šnúru problémov, ktoré sa nakoniec ukázali ako banalita, len okolnosti zviedli liečitelov zo stopy. Raz to bol káblový zväzok k vstrekovačom (výrobný prúser opakujúci sa raz ca cca 150 000km) výmena aj pod okvapom za cca 30-40min.
Druhý raz sa to prehrievalo a zavzdušňovalo, tvárilo sa to ako prdnutá hlava alebo tesnenie, nakoniec z toho bol opačne otočený termostat nejakého kutila, ktorý prvému majiteľovi menil chladič.
Inak je všetko OK.
Chlapi majú pravdu, že tu všetko je. Doteraz som našiel vždy vlákno, ktoré riešilo čo som potreboval, alebo do neho stačilo napísať doplňujúcu otázku. Práve pre to, že tu nie je XXX duplicitných tém, ale jedna rieši daný problém zo všetkých uhlov, sa tu dá naozaj dosť vyčítať. Že treba trochu trpezlivosti a nájsť to? Fórum nie je chat. Tu to chce nejaký systém aby sa to dalo nájsť. Ak tu každý založí tému o ??? tak tu bude toľko nevyčerpávajúcich tém na jednu otázku, že ich informačná hodnota bude nulová. Takto je v jednej téme mnoho riešení a odovzdaných skúseností.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- libovka
Áááá,pán je chytrej.Takový chytráky miluju.Jindra píše:libovka píše:Na co si dát pozor.Za jakou spotřebu se stím dá jezdit?Jaká je Max.rychlost?
Tak tohle namá chybu, máš zájem koupit terení vozidlo....
tak otazky tohoto typu jsou nepodstatné... kup si Pandu, má taky 4x4, spotřebu do 6l, a jede 160,...
Už mám asi desáté auto 4x4 vždy od BMW.Osobák i SUV se spotřebou do 18l.Takže spotřeba mě fakt netrápí.Ale chtěl jsem zkusit LR protože se mi to líbí tak sorry že jsem se zeptal na tři otázky.
- Úďa - alias PETR DII
- auto: DII TD5
myslím že ti na všechny otázky odpověděli kluci
spotřeba ktrou uvádějí je optimistická 12-13 litrů
jedeš kam chceš pokud tě netrápěj škrábance
pozor si dej na vše je to individuální, mě oděšla hadice tlaková od nafty, hadice od serva, jistý modul o automatu.
po utopení i řídící jednotka
ale každé auto je jiné, a jinak opotřebované.
pokud máš za sebou více bmw tak to sám znáš.
LR však není SUV je to trochu názor a nelevný koníček
Petr DII
spotřeba ktrou uvádějí je optimistická 12-13 litrů
jedeš kam chceš pokud tě netrápěj škrábance
pozor si dej na vše je to individuální, mě oděšla hadice tlaková od nafty, hadice od serva, jistý modul o automatu.
po utopení i řídící jednotka
ale každé auto je jiné, a jinak opotřebované.
pokud máš za sebou více bmw tak to sám znáš.
LR však není SUV je to trochu názor a nelevný koníček
Petr DII
Petr DII - alias Úďa
jezdím SKÁTULU DISCO II - LR byla náhoda, teď je to radost. Foto (http://uda-hedus.rajce.idnes.cz" onclick="window.open(this.href);return false;)
jezdím SKÁTULU DISCO II - LR byla náhoda, teď je to radost. Foto (http://uda-hedus.rajce.idnes.cz" onclick="window.open(this.href);return false;)
Áááá,pán je chytrej.Takový chytráky miluju.
Už mám asi desáté auto 4x4 vždy od BMW.Osobák i SUV se spotřebou do 18l.Takže spotřeba mě fakt netrápí.Ale chtěl jsem zkusit LR protože se mi to líbí tak sorry že jsem se zeptal na tři otázky.[/quote]
Nechci nijak rejpat ani pobuřovat, ale tahle odpověď mi teď přijde ještě stupidnější... jinak si nemohl odpovědět

Už mám asi desáté auto 4x4 vždy od BMW.Osobák i SUV se spotřebou do 18l.Takže spotřeba mě fakt netrápí.Ale chtěl jsem zkusit LR protože se mi to líbí tak sorry že jsem se zeptal na tři otázky.[/quote]
Nechci nijak rejpat ani pobuřovat, ale tahle odpověď mi teď přijde ještě stupidnější... jinak si nemohl odpovědět

- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Jindro pozor jede po tobě jako blázen...libovka píše:Áááá,pán je chytrej.Takový chytráky miluju.Jindra píše:Tak tohle namá chybu, máš zájem koupit terení vozidlo....
Už mám asi desáté auto 4x4 vždy od BMW.Osobák i SUV se spotřebou do 18l.Takže spotřeba mě fakt netrápí.Ale chtěl jsem zkusit LR protože se mi to líbí tak sorry že jsem se zeptal na tři otázky.

Libovko asi tak, jáká otázka taková odpověď...

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
- zbynek
- Kontaktovat uživatele:
Funkce HLEDAT Však to jsem mu už říkal, ale prý na to nemá čas, asi někam spěchá.......... se svým SUV

To nemáme nikdo čas, taky jde o nejdrašší komoditu, a když ještě musíš vydělat na velkou spotřebu auta tak už vůbec není času nazbyt. Takový lidi miluju, chci koupit auto a ptám se na spotřebu
, na to mám jednoduchou odpověd, nevím kolik mi žere, nezajímá mi to, kdyby mi zajímala spotřeba tak jdu a koupim si moped, nebo nějákou malou bestii se spotřebou do 6l. Já si auto kupuju, protože se mi líbí, chci ho, potřebuju ho a ptám se na jiný věci.
Ted tak koukám, proč kupuje TD5, když má X5, asi bych koupil spíš DIV,
= doopravdy nechci rýpat, ale zapoměl napsat že má ještě lod, a sněžnýho skutra. Znam taky jednoho, který brečí, že už mu kolikrát přepadli pumpu, a když jsem mu řekl, at tedy po setmění najme ochranku, začal brečet, že má desetník na litru, a jak mu nevydělává a nevím co a že si takový komfort nemůže dovolit a cosi a má objednaný GL od MB, a ve finále mu na dvoře stojí ještě S-ko a studgartský sportovec.

Ted tak koukám, proč kupuje TD5, když má X5, asi bych koupil spíš DIV,
= doopravdy nechci rýpat, ale zapoměl napsat že má ještě lod, a sněžnýho skutra. Znam taky jednoho, který brečí, že už mu kolikrát přepadli pumpu, a když jsem mu řekl, at tedy po setmění najme ochranku, začal brečet, že má desetník na litru, a jak mu nevydělává a nevím co a že si takový komfort nemůže dovolit a cosi a má objednaný GL od MB, a ve finále mu na dvoře stojí ještě S-ko a studgartský sportovec.

- zbynek
- Kontaktovat uživatele:

Ale už dost řečí .........třeba už pročítá a trpělivě hledá.......

"LR však není SUV je to trochu názor a nelevný koníček"
Tahle věta se mi líbí, to budu používat:)
Tahle věta se mi líbí, to budu používat:)
http://www.ruzova-novysvet.cz" onclick="window.open(this.href);return false;, http://www.bagrikman.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
libovka píše:Na co si dát pozor.Za jakou spotřebu se stím dá jezdit?Jaká je Max.rychlost?
Dá se rozhoupat na 160, (někdy a někdo i více) a při normální jízdě cca10l/100km, na dálnici při 150 i víc jak 15, ale s lehkou nohou s jízdou do 110 na dálnici mi šel i za nějákých 7-7,5. Přesně ti to nenapíšu protože každý auto a každý za volantem to má trošku jinak... Pozor si dej na radary v obci, a na duchodce na přechodech, a na kamiony, a na lesní zvěř, a při parkování u márketů poněvadž je to ouzký a auto široký, blbě se s tím couvá, a taky aby ti nedošla nafta, a při tankování protože nádrž je skoro 90l, a cena pak lehce vylítne na 2500,-..., a potom na hodně různých překvapení, který tato značka zajištuje.
- libovka
Jako nezlob se na mě,ale kdybys místo těch tlachů,radši napsal něco k věci tak bys byl užitečnější a nemusel by ses tu zdržovat.zbynek píše:A HLAVNĚ ať to nesrovnává s X5

Jinak co se týče toho hledání.Tak at tam napíšu co tam napíšu tak mi to vyhodí nesmysly nebo že nebyl nalezen žádnej příspěvek.