čelné sklo
- Dušan Dreisig
čelné sklo
Poradte ak viete, vyhrieva mi len jednu polovicu čelného skla. Je to už nevratné alebo sa s tým dá niečo robiť??? Díky
Range Rover 12/2000 Vogue LPG 

-
- auto: RRC LSEi
- Kontaktovat uživatele:
Re: čelné sklo
Dá se s tím něco dělat, vyměnit. Pokud si to pamatuju, tak je to celé napojeno na dva dráty, takže to co je přepálené je v tahu. Akorát mě zajímá proč to vždycky dřív odejte před řidičem, než před spolujezdcem.
ex. Range Rover Classic 4,2 LSE 93 LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Určitě jsou tam jenom dva dráty? Na D2 jsou dva konektory - jeden vlevo a druhý vpravo a myslím si, že z každého ze živena jedna polovina skla. Doporučuji zkontrolovat.
U Fordu Focus mi postupně (během pár kamínků a následných prasklinek skla a několika let) začali odcházet jednotlivé drátky, ale né celý velký kus skla najednou.
Pokud odchází jedna polovina pravidelně, dovedu si představit, že k ní vedou v motorovém prostoru kratší dráty a proto i více topí a je více namáhaná. Ale to je jenom odhad, co by se mohlo dít.
A nebo to bude tím, že řidič často buší hlavou do skla , když už se na to nemůže dívat, a nevím jestli nejdřív na to co je venku a potom na to že mu sklo netopí.
U Fordu Focus mi postupně (během pár kamínků a následných prasklinek skla a několika let) začali odcházet jednotlivé drátky, ale né celý velký kus skla najednou.
Pokud odchází jedna polovina pravidelně, dovedu si představit, že k ní vedou v motorovém prostoru kratší dráty a proto i více topí a je více namáhaná. Ale to je jenom odhad, co by se mohlo dít.
A nebo to bude tím, že řidič často buší hlavou do skla , když už se na to nemůže dívat, a nevím jestli nejdřív na to co je venku a potom na to že mu sklo netopí.

Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Je to na dvě půlky i u P38. vedou tam 4dráty. aspoň teda u mejch a u těch co jsem vrakoval. K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
-
- auto: RRC LSEi
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak to jsem našel jen jeden konektor na straně. Tak se omlouvám za špatnou informaci.
ex. Range Rover Classic 4,2 LSE 93 LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
- Dušan Dreisig
Tak ja mám trochu šťastia v tom, že mne odišla práve polovica pred spolujazdcom....
Range Rover 12/2000 Vogue LPG