Co se týká podlozek tak já vegetuju cca 15 Km od Trebíce. Zádný prachy nikam neposílej. Bud osobní predání nebo ti to poslu na dobírku - jak budes chtít. I kdyz nesnásím postu

Moderátor: Safraporte
No tak to snad ani nejde. ( ty uhly )tagr píše:Fajn přijedu není potíž jedu do Prostějova to je při cestě, na poštu nemusíš a je fakt že to asi na zadek stačí , předek je v podstatě zatíženej pořád stejně + - , jen nevím jak s tlumiči to by chtělo asi do zadu jiné ne?
a co při zvednutí ten avizovaný odklon kol ? nebo jsi šikulo chytil úhly rovnou na podložce ?
macejky1 píše: ... kdyz vyrazím nekam na vejlet tak si toho sebou taky dost vezu ( stan, spacáky, motorová pila, jídlo na tejden, ...). No a dopredu bych je chtel hlavne kvuli navijáku. Konstrukce uchycení + naviják = cca 50 - 60 Kg pred prední nápravou.
Safraporte píše:OTmacejky1 píše: ... kdyz vyrazím nekam na vejlet tak si toho sebou taky dost vezu ( stan, spacáky, motorová pila, jídlo na tejden, ...). No a dopredu bych je chtel hlavne kvuli navijáku. Konstrukce uchycení + naviják = cca 50 - 60 Kg pred prední nápravou.nebyla by pro tebe lepší DI, DII? Na chudáka free mi toho přijde dost
![]()
Chápu, hele a nebyl by řešením nějaký menší, slabší navijáček přes kladku? Do těch úprav chci jít časem taky. Přes zimu si chci udělat přední rám (v pozinku a pak prášek) a nebylo by asi od věci mít jej připravený na pozdější uchycení vavijáčku (třeba i půjčenýMám to auto rád a docela mi vyhovuje.
Ale příjem má člověk jen jeden a tak musím postupně
Hoď odkaz s cenouCo se týká navijáku tak tam mám jasno Come-up 9000i. V UK je za dobrý peníze.
PavelU píše:Navijáky za super cenu máš tadyhttp://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 696#p90696
V Anglii možná seženeš o pár stovek levněji, ale je to bez dopravy a hlavně nemáš dva roky záruku...![]()
Presne jak píses. Chci aby to hlavne fungovalo ale zase nadruhou stranu nepotrebuju aby se po mne lidi otáceli jak po pojízdným cirkusu kdyz pojedu do obchodu.macejky1 píše:Ale příjem má člověk jen jeden a tak musím postupněProstě bych to chtěl udělat způsobem - když už, tak víc na funkčnost než na parádu ...[/color]
[/quote]
Díky za rychlou zprávu!macejky1 píše:PODLOZKY ode mne !!!
Pánové pruser. Práve jsem se dovedel od Maxsela ze je v podlozkách chyba![]()
Vnitrní díra na spodní strane podlozek je o cca 2mm mensí nez by mela být.
Díky svojí vrozený lenosti jsem je meril a zkousel jenom shoha pres kastli. Nesundával jsem kvuli tomu tlumice dolu. Docela se ted stydím![]()
Takze se mi prosím ozvete na tel.: 736 245 909 nebo SZ a domluvíme se kdy a kde si je zase vezmu zpátky abych Vám ty díry na soustruhu protocil. Slibuju ze to bude rychlovka.