Zdar a vítej na foru Bobíku!bobf píše:NOVÝ PŘÍRŮSTEK LR DISCO II TD5 rok 2003
Bobík Uherské Hradiště

Moderátor: Miky_CZ
Zdar a vítej na foru Bobíku!bobf píše:NOVÝ PŘÍRŮSTEK LR DISCO II TD5 rok 2003
Bobík Uherské Hradiště
Jo jo...občas se podělá i motorka BMW. Ale Bobíkovi to nevadilo protože je přece taky boháááč. Že?MOPADŽI píše:Jsem rád, že se se....u i ty motorky BMW, jak píše Bob![]()
Viď Cyrdo![]()
Land Rovery mám, protože se mi líbí, ne proto že je potřebuji. Toyoty ani podobný auta mi prostě nic neříkaj, i když můžou být dobrý. Ten samej pocit mám s japonskejma motorkama. Měl jsem jich spousty i privátně, hodně jsem jich před lety i prodával, ale kdo byl u mě na statku ví, že přes práh mi nesmí japonec ani kdyby zabloudil.MOPADŽI píše:Já jsem to jenom chtěl, aby jsi to potvrdil, jako fundovaný servismen BMW, aby bylo jasno, že se může pokazit všechno, ať to je vyrobeno kdekoli na světě a obvzláště když se s tím jezdí do - v tomto případě terénu.
Škoda, že tu někdo neservízuje ty Tojóty. Už by jsme to tady měli taky.![]()
Neklan píše:Ale jo, dá se, pokud to není mimo silnice, dá se jezdit kdečím.
Já LR vlastně vůbec nepotřebuji, protože do terénu jezdím jenom za zábavou. Vlastně by se dalo najít mnoho rozumnějších způsobů, jak se dopravit z bodu A do bodu B, než jezdit skoro 30 let starým Range Roverem se spotřebou 20 litrů na sto... Problém je, že LR prostě chci, protože to je daleko víc než pouhý "dopravní prostředek".
jasněpajam píše:ono se dá jezdit i něčím jiným než Landym?
Jenda píše:....teda Rudo,to sem ho tahal ja![]()
Ja ho tahal z doury a sklouzlo to po jilu na val hliny![]()
Ja mam z ty doury taky odreny dvere.
Honza