Psal jsem ti ohledně spotřeby, na ostatní není jednoznačná odpověď. A bavit se o LR o rychlosti je bezpředmětné, to už ti tady taky někdo říkal........ tak ti zase nezbyde než hledat

Moderátor: Miky_CZ
na toto tu už predsa bolo odpovedané, takže odpoveď bola vyčerpávajúca.libovka píše:Na co si dát pozor.Za jakou spotřebu se stím dá jezdit?Jaká je Max.rychlost?
ale ne - hledat se dá i jinak, než přímo z fóra. Zkus to z googlu, například takto:libovka píše:To tu budu sedět týden.
libovka píše:Jako nezlob se na mě,ale kdybys místo těch tlachů,radši napsal něco k věci tak bys byl užitečnější a nemusel by ses tu zdržovat.zbynek píše:A HLAVNĚ ať to nesrovnává s X5![]()
Jinak co se týče toho hledání.Tak at tam napíšu co tam napíšu tak mi to vyhodí nesmysly nebo že nebyl nalezen žádnej příspěvek.
libovko, to jsou fakt ty nejdůležitější otázkyAcon píše:na toto tu už predsa bolo odpovedané, takže odpoveď bola vyčerpávajúca.libovka píše:Na co si dát pozor.Za jakou spotřebu se stím dá jezdit?Jaká je Max.rychlost?
No tak to by snad na takovém autě poznat bylo, jestli 200.000 nebo 90.000 tako výrozdíl se jasně projevý nejen na ukazately najetách kylometrů......a servisce.libovka píše:No podle mě porovnávat kilometry se serviskou nemá moc smysl.Protože např.Serviska je vedená do 90000km a auto má najeto 200000km.Tak co udělám?Stáhnu tacho na těch 90000km,aby to sedělo se serviskou.
To máš stejné se všema autama.BMW,Volvo,VW,atd.Každé auto se bude srát.convoy píše:byla tu zmínka o cenách, že před rokem by byly momentální ceny nereálné, to asi jo, jen si dovolím namítnout že chtít za 10let staré auto, které je běžně k sehnání, takže to není rarita, navíc po těch letech už je dosti poruchové, tak chtít za něj 200tis Kč je těžká zlodějina! jasně je to otázka trhu,ale takové auto by mělo stát max tak 60-80tis podle stavu
convoy píše:... jen si dovolím namítnout že chtít za 10let staré auto, které je běžně k sehnání, takže to není rarita, navíc po těch letech už je dosti poruchové, tak chtít za něj 200tis Kč je těžká zlodějina! jasně je to otázka trhu,ale takové auto by mělo stát max tak 60-80tis podle stavu
celkovo trh s jazdenkami sa extremne ukludnil a tomu sa prisposobili aj ceny, na zaciatku '09 by si dal za td5ku z '03 tak 15-20tis, teraz zacinaju dobre kusy za 10 az do nejakych 15. proste sli taketo auta extremne dole. malo ludi chce kupovat auta, menej ludi jazdene, o mnoho menej jazdene luxusne a este menej ludi dieselzruta ako disco:-)Acon píše:Nová DII TD5 stála v tom 2003 cca 48 000,-€ (možno sa mýlim) a keď si drží cenu akú si drží...