Nevím kam to přesně napsat ale snad to patří sem...zhruba po měsíci co každý den vyjíždím okolo 4h ranní se svou malou vejtřaskou

a pokouším se zdolat minimálně 240km za den což je dost ukol

musím ted více pracovně jezdit...no a ranní teploty klesají níž a níž vytvářím ve svém regionu vice a více dýmu

zelení prominou,jsem se rozhodl že se pustím do žhavících svíček...neb nebyl čas zatím jsem žhavil dvakrát a liboval si jak to lépe chytá

tak dnes den D a šel jsem na věc,vymněnil svíce ,už při vyndaváni mne překvapilo že je jedna jako druhá vypadlá z komína...hlodalo to ve mně tak dlouho až jsem je zkusil jestli chodí tak první ne,druhá ne,třetí ne,čtvrtá neeee

docela mne to pobavilo no LR vždy pobaví tak jsem startoval jen na tlaky a jak já si liboval v tom druhým žhavenííííí jak to jde líp

......tak jen kuriozita ale hned mne přechází smích neb mířím k jádru...čtvrtá zadní svíce byla nejen dosti mastná ale vypadala tak trošku jak když ji na chvilku potopím do mot.oleje i z ní skápla kapka a na těle byl olej.film....trošku se domnívám ale poradí někdo????olej mi nemizí tak nevím .....