Přátelé, už nějakou chvíli Vás tady čtu, pár dní jsem zaregistrován a tak Vám teď zkusím alespoň v zákrytu za stařečkem Emkou ukázat svého nového drahouška (Freelander 1,8i, ročník 2000). Pofotím příležitostně venku.
Líbí se mi duch fóra a věřím, že tu najdu v případě potřeby rady a moudra zkušenějších (ne, že bych byl až tak ucho - 5 křížků už nějaký ten pátek na hřbetě tahám, ale ve značce LR jsem se začal orientovat před pár týdny a v reálu před několika dny . . .).
Mirku vitej na foru, je tu opravdu pratelske a prijemne prostredi, coz ne vsude dnes na internetu aspon ceskem plati Tak at fricko jezdi a slouzi! Zdar.
Já se taky stavím do řady a vítám . A těch 5 křížků a neco navíc mám už dávno taky . Ale tady se na to nehraje , naštěstí . Myslím tím kdo co je a kolik komu je atd. Tady je totiž , jsem pookřál s těmato lidičkama kolem . Jsem taky skoro novej a na akcích jsem si tak nepřipadal .
Defender 110 Td5 přední a zadní špéra , zvedlý , topení , naviják , sání , spodek zaplechovaný, nějaký kolo navíc , kompresor , zvedací střecha-integrované spaní a krásná S ll ,r. 1967 , benzín , soft top . Civilní ježdění s Ranger Raptor.
ani nevis jak sem rad ze mezi vas berete aji nas skoro nactilete:-) na srazech je vzdycky tak pohodova atmosfera ze skoro zapomenu na to ze vetsina lidi je o 15-20 let starsich
Ahojda,tyhlety SIII (snad jsem se nespletl ),jsou snad ještě hezčí nežli Defík. Navíc mě moderní motory začínají štvát,na mondeu mi odešli vstřiky,tak budu po vánocích šetřit na nové
Jirko vždyť víš, že dneska koupil ještě jednu. Jenom je na cestě domů s ní tak to sem ještě nestihl dát. Je to fakt parádní naftová SII tuckcab s plachtičkou. Už jsem jí viděl při průjedzdu Cyrila Prahou.
A já po tom předvčerejším kupu (foto 1) při cestě na školení o ABS do Ústí nad Orlicí a prodeji ještě téhož večera o 1 hodinu později (tak dlouho mi trvala cesta) (foto 2) Modří vědí , včera koupil po cestě na další mejdan zase tohle (foto 3).
K
Přílohy
121220092391.jpg (153.82 KiB) Zobrazeno 4646 x
111220092385.jpg (211.7 KiB) Zobrazeno 4647 x
111220092384.jpg (219.49 KiB) Zobrazeno 4649 x
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe