AhaNeklan píše:RudaK má Disco 1 a 3, tohle byla údajně dvojka, tak ten to asi nebude. Pavel sice má nazbrojenou D2, ale zase nelepí..., tak kdo další?

Moderátor: Miky_CZ
AhaNeklan píše:RudaK má Disco 1 a 3, tohle byla údajně dvojka, tak ten to asi nebude. Pavel sice má nazbrojenou D2, ale zase nelepí..., tak kdo další?
Neklan píše:RudaK má Disco 1 a 3, tohle byla údajně dvojka, tak ten to asi nebude. Pavel sice má nazbrojenou D2, ale zase nelepí..., tak kdo další?
Já jsem prodiscoverydejf píše:No tak to byla určitě moje diskotéka.Dělám velitele směny C na PS2 Slaný. A kde sloužíš ty? Kamenný Žehrovice, jestli u Kladna , tak znám.A na Kladně jsem sloužil ale nikoho s disco od hasáků neznám.I když je pravda , že na Kladně je teď hodně novejch
.To bysme teda měli někdy něco podniknout
Dejf
Tak to jsem byl ja. Nechtel jsem blikat, to by vypadalo jako ze chci aby jsi uhnul. Tak zdravim dodatecne...RostaO píše:...v sobotu vecer, kolem pul sedme ze Zidenic nahoru do Vinohradskeho kopce v Brne nazbrojena D2. S nalepkama fora, i z poslednich Kotaru. Dost spechal, taxem se radsi uklidil do pravehoKdo to byl?
to je mizejici santana:-D jak kliknes na tu sipku doleva a priblizis se na to parkoviste tak santana nikde:-D