Kdyby jsi chtel kopanou studnu. tak tu umim ja... Tak dej vedet.zdenek666 píše:To je super, na jaře se určitě ozvu, plánuju vrtanou studnu.
Jinak pěkná reklama na free: .. Naším terénním vozem jsme schopni se dostat i do nepřístupných horských oblastí nebo bahnitého terénu.
Co kdo dělá, čím se živí
Moderátor: Miky_CZ
Re: Co kdo dělá, čím se živí
Disco II, 265:75:16, 2" lift, Safari Snorkel, CB, pevnostní nárazník, naviják.....
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Radim Ptáček píše:Tak to jses frajer ... ja nejezdim tak 40 tis rocne, ale pri couvani kazdy rok vysypu zadni svetla nebo prohnu blatnikyNaposledy jsem vysklil zadni svetlo na Floride, kdyz jsem auto oprel o pakmu (a tech 40 tis km najezdim popredu) ...

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Sááááákryš, to je spektrum.....
Už by to chtělo (stejně jako kdysi diskutovaný seznam možných služeb a telefonů) sepsat do tabulky, kdo co umí.
O mě asi nejde, ale spousta zdejších má job, který se může hodit (studny, advokát, opravy, servisy.....)
Už by to chtělo (stejně jako kdysi diskutovaný seznam možných služeb a telefonů) sepsat do tabulky, kdo co umí.

O mě asi nejde, ale spousta zdejších má job, který se může hodit (studny, advokát, opravy, servisy.....)

Discovery je životní styl.
- fotosam
- tel.: 603262798
- auto: Freelander TD4
- Kontaktovat uživatele:
Tak se taky přidám do toho panoptika - fotograf, obchodník se vším kolem focení (Vánoce na krku - udělám nabídku na cokoliv - nejen to, co mám na e-shopu . . .), všeobecný kutil (jako každý majitel venkovské nemovitosti, který si nemůže dovolit nechat si třeba i naštípat dříví).
Aha
To je to velky Pentaxacky hnizdo ve Velkym Oseku
Nedavno jsem se bavil s kamaradem, co u Tebe ted kupoval uz asi ctvrty fotak, moc Te chvalil. Takze lze urcite jen doporucit

Disco I Modroush - holátko
Krom kopaných studní se hlavně věnuju internetovému marketingu. Takže reklama na webu všeho druhu, tvorba webů a podobné radosti.
Disco II, 265:75:16, 2" lift, Safari Snorkel, CB, pevnostní nárazník, naviják.....
- fotosam
- Kontaktovat uživatele:
Díky za chválu - děláme co se dá (v těch podmínkách, které jsou . . .).Colonel píše:AhaTo je to velky Pentaxacky hnizdo ve Velkym Oseku
Nedavno jsem se bavil s kamaradem, co u Tebe ted kupoval uz asi ctvrty fotak, moc Te chvalil. Takze lze urcite jen doporucit
![]()
Ono je to s PENTAXy v něčem podobné s LR - mají věrné uživatele, nejsou to jen "nějaký foťáky", nadneseně lze říci, že "mají duši" a málokdy se stane, že by od PENTAXu někdo odcházel k jiné značce (obdobné je to, jak tady všude čtu, i s Landíky

- Radim Ptáček
- tel.: 777939690
- auto: LR Freelander
- Kontaktovat uživatele:
Hele, já pro změnu dělám vrtané studny ... ale lidi se mně často ptají mi na ty kopané. Pošli mi pls nějaký bližší odkaz na tvůj web nebo referenci na tvé aktivity ....-buri- píše:Krom kopaných studní se hlavně věnuju internetovému marketingu. Takže reklama na webu všeho druhu, tvorba webů a podobné radosti.
- fotosam
- Kontaktovat uživatele:
Prozraď kdo z mých vážených zákazníků (kdo se vrací pro další a další vybavení, je pro mě vážený zákazník) má kamaráda(y) mezi Land Roveristy.Colonel píše:AhaTo je to velky Pentaxacky hnizdo ve Velkym Oseku
![]()
SZ 

fotosam píše:Prozraď kdo z mých vážených zákazníků (kdo se vrací pro další a další vybavení, je pro mě vážený zákazník) má kamaráda(y) mezi Land Roveristy.
Disco I Modroush - holátko
Zatim student VŠ strojař.. a na pul rozjíždim s kamarádem firmu,, voda,plyn, topení, odpady, zahradní rozvody atd.. 

Gratuluji Tome k založení fa. Dělám ve stejný sortě. Jinak pamatuj,že spolek je dobrá věc,ale dva už jsou moc.Tož atˇ se daří.
- Radim Ptáček
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Bad"] Jinak pamatuj,že spolek je dobrá věc,ale dva už jsou moc.
S tímto musím po vlastní zkušenosti souhlasit. Ať chceš nebo ne, jeden za ten provaz vždycky bude táhnout o něco víc a nemusí to časem dělat dobrotu. Od loňska to táhnu sám k větší spokojenosti. Když se zadaří, poklepu si uctivě na rameno. Když něco skuním, taky vím, kde hledat chybu. A o tom to je ...
S tímto musím po vlastní zkušenosti souhlasit. Ať chceš nebo ne, jeden za ten provaz vždycky bude táhnout o něco víc a nemusí to časem dělat dobrotu. Od loňska to táhnu sám k větší spokojenosti. Když se zadaří, poklepu si uctivě na rameno. Když něco skuním, taky vím, kde hledat chybu. A o tom to je ...
-
- tel.: 733749581
- auto: Range Rover P38
Ja se dřu ako
....pokrívačství,klempířství,krovy(ivazníkové),pergoly,dřevostavby,montáž střešních oken,hromosvodu,prosvětlovacích tubusu,solárnich panelu,fotovoltanických systému,..a jiné..je toho hodně...pujčovna dopravníku a beckru...podporujeme zelená usporam...ak chcete nějaké fotky stčí říct....
adam.email@email.cz
733749581
(web ještě nemám ale už se natom pracuje..)

adam.email@email.cz
733749581
(web ještě nemám ale už se natom pracuje..)
-
- auto: 1x DII 1xDI 300tdi
člen představenstva a.s. která se dělá inženýrské sítě a TZB budov.A spoustu dalších věcí..
Discovery II TD 5, Discovery 300 TDI
- beny
- tel.: 605905452
- auto: Defender 110
Tady je studnařů, to jeden kouká. Taky mám firmu na kopané studny, čerpadla, pumpy a podzemí vůbec. Děláme jižní Moravu a západní Čechy.
Defender 110, 300 Tdi, auto pro svižné, pohodlné a dlouhé jízdy. http://www.kopane-studny.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Radim Ptáček
- Kontaktovat uživatele:
Taky koukám ...beny píše:Tady je studnařů, to jeden kouká. Taky mám firmu na kopané studny, čerpadla, pumpy a podzemí vůbec. Děláme jižní Moravu a západní Čechy.

Žádný kolega? Už jsem to tu psal. Pracuju ve firmě, kde děláme tohle:
:
Důležité je to v pozadí vlevo 
Discovery je životní styl.
- Radim Ptáček
- Kontaktovat uživatele:
Ty joo ... ty se staráš o trávníky, jo ??? No, taky práce ..Steve píše:Žádný kolega? Už jsem to tu psal. Pracuju ve firmě, kde děláme tohle:Důležité je to v pozadí vlevo:

- OLO
- tel.: +421903601182
- auto: DISCO II 5TD
Ja pracujem v poisťovni , likvidátor - mot. vozidlá -havarijnné poistené ,niekedy aj pzp
Naposledy upravil(a) OLO dne 16 úno 2010 13:56, celkem upraveno 1 x.