Kde asi bude problem RR P38 4,6 HSE automat
- Roger
- tel.: 608464777
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Kde asi bude problem RR P38 4,6 HSE automat
Koupil jsem tohle auto s tim, ze je nejspis problem s motorem. Me se to ale nezda, protoze motor podle me dela to co ma.
Cely problem spociva v tom, ze pokud jedu, tak do rychlosti asi 40 km se auto rozjizdi pekne plynule, Pak se neprijemne rozklepe. Vybrace se prenasi do volantu a do palubky. Hodne to pripomina nevyvazena kola. Po te co auto dosahne 70km je zas vse v poradku. Motor jde krasne za plynem.
Kola jsou 16/255/60 Michelin. Nechal jsem je prevazit, ale zavada nezmizela. Motor staruje perfektne i v soucasnych minusovych teplotach. Spotreba benzinu je dost vysoka, podle dosavadniho mereni a udaju palubniho pocitace se pohybuje hodne nad 30L/100km. Kontroloval jsem hladinu oleje a byla pod minimem. Doleval jsem asi litr. Nevim jak probihala udrzba predchozim majitelem a kolik ma tohle auto zrat oleje. Posledni zaznamy o vymene oleje dle prilozenych dokladu jsou z brezna roku 2008.
Kontroloval jsem hladinu oleje v prevodovce, se zarazenym P s vlaznym motorem a zda se ze je ho tam dost. Olej byl krasne ruzovy. D-cko pri popisovane rychlosti ma mirne problemy s prerazenim. Prodleva je trosku delsi. Pokud radim manualne 1,2,3 auto se chova o poznani lepe, nicmene se to cim dal zhorsuje. Nemam moc zkusenosti s automaty, ale podle me se po zarazeni rychlosti prevodovka lehce kopne.
V aute je namontovan sekvencni plyn, ale auto na tento pohon nema zadny tah, kdyz sem se snazil proslapnout pedal, tak se mi z podvozku ozvali divne rany. To se mi stalo asi 2x. Ve stredu jedu do firmy, ktera plyn do auta montovala na kontrolu zarizeni.
Popsal jsem zde vse co me momentalne napadlo. Me podezreni je na prevodovku ci nejaky silentblok motoru, mozna serizeni motoru.
Poradi me nekdo z moudrych muzu na tomto foru?
Dekuji
Cely problem spociva v tom, ze pokud jedu, tak do rychlosti asi 40 km se auto rozjizdi pekne plynule, Pak se neprijemne rozklepe. Vybrace se prenasi do volantu a do palubky. Hodne to pripomina nevyvazena kola. Po te co auto dosahne 70km je zas vse v poradku. Motor jde krasne za plynem.
Kola jsou 16/255/60 Michelin. Nechal jsem je prevazit, ale zavada nezmizela. Motor staruje perfektne i v soucasnych minusovych teplotach. Spotreba benzinu je dost vysoka, podle dosavadniho mereni a udaju palubniho pocitace se pohybuje hodne nad 30L/100km. Kontroloval jsem hladinu oleje a byla pod minimem. Doleval jsem asi litr. Nevim jak probihala udrzba predchozim majitelem a kolik ma tohle auto zrat oleje. Posledni zaznamy o vymene oleje dle prilozenych dokladu jsou z brezna roku 2008.
Kontroloval jsem hladinu oleje v prevodovce, se zarazenym P s vlaznym motorem a zda se ze je ho tam dost. Olej byl krasne ruzovy. D-cko pri popisovane rychlosti ma mirne problemy s prerazenim. Prodleva je trosku delsi. Pokud radim manualne 1,2,3 auto se chova o poznani lepe, nicmene se to cim dal zhorsuje. Nemam moc zkusenosti s automaty, ale podle me se po zarazeni rychlosti prevodovka lehce kopne.
V aute je namontovan sekvencni plyn, ale auto na tento pohon nema zadny tah, kdyz sem se snazil proslapnout pedal, tak se mi z podvozku ozvali divne rany. To se mi stalo asi 2x. Ve stredu jedu do firmy, ktera plyn do auta montovala na kontrolu zarizeni.
Popsal jsem zde vse co me momentalne napadlo. Me podezreni je na prevodovku ci nejaky silentblok motoru, mozna serizeni motoru.
Poradi me nekdo z moudrych muzu na tomto foru?
Dekuji
Land Rover 90
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Re: Kde asi bude problem RR P38 4,6 HSE automat
Ptřijeď mi ho ukázat. Zkusíme na něco přijít. Popř ho od tebe koupím. Dostal jsem strašně vynadáno od Marty, že jsem Bělouše nekoupil.
Co kříže na kardanech? Měnič na automatu to bude. Bude prasklý ten plech co ho drží. To už jsem několikrát vyděl.
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- David S.
- auto: RRC 2door, Disco2
- Kontaktovat uživatele:
To budou asi opravdu ty kříže na kardanech. Minulou zimu mi to dělalo naprosto stejně, v malých rozjezdových rychlostech se to rozvibrovalo jak drahej pes.. a byly to kříže. Vyměnit a bude
d

d
- Roger
- Kontaktovat uživatele:
Take me napadlo neco podobneho, myslel jsem tedy spise poloosy. To vite, to jsme my ITaci, autum moc nerozumime.
JJ prijedu, ale neprodam, tedy zatim ne
.
Co me ten spas bude stat?

JJ prijedu, ale neprodam, tedy zatim ne

Co me ten spas bude stat?
Land Rover 90
- Roger
- Kontaktovat uživatele:
Dnes tech -16 nejak nechtel rozdejchat kompresor. Auto se nechtelo zvednout. Je to docela sranda jet s tim dole. Skace to jak koza. Po par km si to dalo rict, asi se to rozehralo.
Na co jsou tam vlastne ty tlumice? Nemeli by suplovat ty mechy?
Na co jsou tam vlastne ty tlumice? Nemeli by suplovat ty mechy?
Land Rover 90
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Kdepak, tlumiče to neodpruží. Přikláněl bych se také k tomu talíři, co drží měnič, opravdu je to docela časý problém. Bude muset převodovka ven. Pokud bude na prodej, hlásím se také, majitelem jsem se nestal, přesto že jsem předchozímu majiteli psal že ho beru večer před tím, než ho koupil Roger. Bílého RR hledám už dva roky, vždy jsem narazil jen na smradlavý diesely 

Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
- Sláma Karel
Eliotte pořád jenom brečíš, že ti někdo něco neprodal nebo, že tě někdo předběhl. Tak už něco kup ať je od tebe klid.
Kdo dřív příde ten dřív mele. Kdo přinese peníze toho to je. Tak je to všude na světě. Čekat na někoho kdo něco slíbí a doufat, že přijede když tam máš nějakého jiného kupce z penězma by bylo trochu divný. Teda aspoň podle mě. K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Roger
- Kontaktovat uživatele:
Na svou obranu musim rict, ze jsem byl opravdu prvni. Mel jsem stesti, ze sem to odchyt asi pul hodiny po te, co to tam dal. Netlacil jsem ho do toho, proste potreboval prachy.
Doufam panove, ze me neproklejete
neb u takoveho vozu bych to asi financne neustal
Takze z vasich odpovedi jsem zmateny, takze nejspise je to kardanem, ale musi kvuli tomu ven prevodovka?
Kolik me ta sranda bude stat? Davide S. ty si psal, ze si to uz delal, na kolik te to vyslo?
Co ta spotreba, muze to s tim souviset?
Doufam panove, ze me neproklejete

Takze z vasich odpovedi jsem zmateny, takze nejspise je to kardanem, ale musi kvuli tomu ven prevodovka?
Kolik me ta sranda bude stat? Davide S. ty si psal, ze si to uz delal, na kolik te to vyslo?
Land Rover 90
- eliott
- Kontaktovat uživatele:
Neboj, až bude příště na prodej něco co mne bude zajímat, budu volat třeba o půlnoci. Ráno jsem mu volal, kdyby řekl, kdo první přiveze peníze, ten ho dostane, byl by můj. Naopak, navrhl mi obchod kombinovaný částečnou úhradou a část že si odpracuji. A odpoledne vše jinak...Sláma Karel píše:Eliotte pořád jenom brečíš, že ti někdo něco neprodal nebo, že tě někdo předběhl. Tak už něco kup ať je od tebe klid.Kdo dřív příde ten dřív mele. Kdo přinese peníze toho to je. Tak je to všude na světě. Čekat na někoho kdo něco slíbí a doufat, že přijede když tam máš nějakého jiného kupce z penězma by bylo trochu divný. Teda aspoň podle mě. K
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
- eliott
- Kontaktovat uživatele:
Prosímtě, proti tobě nic nemám, vždyť víš jak to bylo, když jsi mi v poledne volal. Kardan to asi nebude, bude to ten talíř, co drží měnič, a na to musí převodovka ven. Samozřejmě kontrola kardanů je na 5 minut...Roger píše:Na svou obranu musim rict, ze jsem byl opravdu prvni. Mel jsem stesti, ze sem to odchyt asi pul hodiny po te, co to tam dal. Netlacil jsem ho do toho, proste potreboval prachy.
Doufam panove, ze me neproklejeteneb u takoveho vozu bych to asi financne neustal
![]()
- Sláma Karel
No jo no.eliott píše:Neboj, až bude příště na prodej něco co mne bude zajímat, budu volat třeba o půlnoci. Ráno jsem mu volal, kdyby řekl, kdo první přiveze peníze, ten ho dostane, byl by můj. Naopak, navrhl mi obchod kombinovaný částečnou úhradou a část že si odpracuji. A odpoledne vše jinak...Sláma Karel píše:Eliotte pořád jenom brečíš, že ti někdo něco neprodal nebo, že tě někdo předběhl. Tak už něco kup ať je od tebe klid.Kdo dřív příde ten dřív mele. Kdo přinese peníze toho to je. Tak je to všude na světě. Čekat na někoho kdo něco slíbí a doufat, že přijede když tam máš nějakého jiného kupce z penězma by bylo trochu divný. Teda aspoň podle mě. K

28 let praxe
28 let praxe
- David S.
- Kontaktovat uživatele:
Rogere,
kříže už přesně nevím kolik stály (myslím 500kč/ks? + nějaká ta práce). A dělat to a diagnostikoval zrovna ten náš šikovnej Eliott
!
Poté se to krásně uklidnilo. Myslím, že převodovka by měla jít ven kvůli tvému pocitu škubání při řazení, ale jak píšeš - nevíš kdy kdo měnil olej, tak bych vyzkoušel nejprve výměnu za kvalitní olej vč. filtru a pak se uvidí. Kdo ví co kdo do toho nalil, nikdy nevíš. A pokud nepřestane, tak pak řešit převodovku ven.
A ta spotřeba teda dost vysoká - neblbneš s tím moc?
kříže už přesně nevím kolik stály (myslím 500kč/ks? + nějaká ta práce). A dělat to a diagnostikoval zrovna ten náš šikovnej Eliott

Poté se to krásně uklidnilo. Myslím, že převodovka by měla jít ven kvůli tvému pocitu škubání při řazení, ale jak píšeš - nevíš kdy kdo měnil olej, tak bych vyzkoušel nejprve výměnu za kvalitní olej vč. filtru a pak se uvidí. Kdo ví co kdo do toho nalil, nikdy nevíš. A pokud nepřestane, tak pak řešit převodovku ven.

- Roger
- Kontaktovat uživatele:
Prosim te, jezdim celkem leharo. Sem tam se neudrzim, kdyz nejakej blbecek prudi, jinak si uzivam klidnou a pohodovou plavbu.David S. píše:Rogere,

Vypada to, ze na nadrz najedu 300 km s odrenejma usima

Land Rover 90
- David S.
- Kontaktovat uživatele:
Tak určitě je potřeba toho medvěda občas probudit, aby blbečkové neblbnuli, to si dobře pamatuju
, ale 30 průměr je fakt nějak moc..
D.

D.
- eliott
- Kontaktovat uživatele:
To budou lambda sondy, je třeba diagnostika 

- Roger
- Kontaktovat uživatele:
Ty ji mas Eliotte?eliott píše:To budou lambda sondy, je třeba diagnostika
Land Rover 90
- David S.
- Kontaktovat uživatele:
Eliott má diagnostiku luxusní.
- Roger
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja se s nim zitra domluvim v pubu.
Land Rover 90
- eliott
- Kontaktovat uživatele:
A to