Jezdíte někdo na GY WRANGLER
Moderátor: Safraporte
Jezdíte někdo na GY WRANGLER
Zdravim chlapy jezdite někdo na Freečku good year wralgler AT/R ?V létě sem je nasadil s tim že na tom odjezdim i zimu napadlnul sníh a já pomalu nevyjedu ani od baráku loni sem jezdil Coopery a ty byli super .Jen by mě zajímalo jaký s nima máte zkušenosti Díky 

- vladob8
- tel.: +421905582959
- auto: D2 Td5
Re: Jezdíte někdo na GY WRANGLER
Univerzaly su v zime na hovno, klzu jako prasa...moja skusenost, lepsie su aj tie najlacnejsie "zimne" len skoda ze na tieto nase rozmery su dost drahe.
Zdravim Vlado.
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
Mám GY-W ATčka - do kopce dobrý, z kopce sáňky 
Do 24.12. vydržím a pak prý přijde ... Né, Ježíšek né - obleva přijde

Do 24.12. vydržím a pak prý přijde ... Né, Ježíšek né - obleva přijde

Tak sem to nevydržel do oblevy a nandal zpátky coopery a je to nesrovnatelný vyrážim do závějí bez obav
Já mám Dunlop Grandtrek AT3, letos nový vzor vylepšený pro sníh, univerzály, a ve sněhu jsem byl zatím úplně v pohodě. Záběr dobrý, jen trochu kloužou při brždění, ale s tím se dá počítat dopředu. Byly za zaváděcí cenu 2,5 k za kus
Já mám ty Coopery weather master ms 225/70 a fakt paráda akorát mi ted nastal jinej problém po zahřátí mi nepadaj otáčky otáčky drží to pořád tak kolem dvou tisíc někde sem tady vyčet že vzduchový ventil bejvá zasranej tak sem ho vyndal a on byl uplně zapatlanej jakoby takovou gumou to sem očistil tak doufám že sem něco nezbastlil Jo a je to 1,8 rv 98
Na GY.W jsem jezdil minulou zimu a celkem to šlo. Teď mám Conti Cross AT a zatím to jde.
Právě teď jsou ty ideální podmínky na vyzkoušení ( -10°C sníh a podobně )
a tyto univerzálky mě hodně překvapily. I přesto je určitě lepší mít kombinaci léto/zima, tak třeba příště.
Právě teď jsou ty ideální podmínky na vyzkoušení ( -10°C sníh a podobně )
a tyto univerzálky mě hodně překvapily. I přesto je určitě lepší mít kombinaci léto/zima, tak třeba příště.
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- Mysliveček
- tel.: 605833046
- auto: Freelander
Taky jezdím na GY-WRANGLER.Přesně jak píše safraporte,do kopce dobrý,z kopce sáně javorový.
Tuhle zimu na nich dojedu,příště ale kupuju zimáky.
Tuhle zimu na nich dojedu,příště ale kupuju zimáky.