Moderátor: Miky_CZ
pred ranajkami stlacit ON na ovladaci a potom uz len sadnut do tepleho auta a iba sekundu zhavit... zima vie byt krasna:-)machy píše:Ještě že jsem pořídil webastoani jsem neskoušel startovat promrzlý motor
nechápu proč jsem ho neměl už vloni
kdy jsem se docela trápil , ale teď
visby píše: pred ranajkami stlacit ON na ovladaci a potom uz len sadnut do tepleho auta a iba sekundu zhavit... zima vie byt krasna:-)
Nejseš sám .....Filip píše:Tak nam prichaza zima a cim viac klesa teplota, tym horsie mi disco 300 startuje. Cez den v pohode, ale ked do neho sadnem rano, tak sa mu moc nechce. A to nam este ani nezacalo mrznut
My startujeme bez problémů , tedy pokud imobilizer dovolí .......holt někdy nedovolí , ale to i v létě .RudaK píše:Nejseš sám .....Filip píše:Tak nam prichaza zima a cim viac klesa teplota, tym horsie mi disco 300 startuje. Cez den v pohode, ale ked do neho sadnem rano, tak sa mu moc nechce. A to nam este ani nezacalo mrznut![]()
RudaK píše:Nejseš sám .....Filip píše:Tak nam prichaza zima a cim viac klesa teplota, tym horsie mi disco 300 startuje. Cez den v pohode, ale ked do neho sadnem rano, tak sa mu moc nechce. A to nam este ani nezacalo mrznut![]()
DjALF píše: Jo jo mě to taky startovalo ztěžka a poladil jsem kostru a
Mě Pešlík říkal,že s elektrickým čerpadlem to chytá vždycky hůř a mě se zas zdá,že to dřív chytalo lépe ....marek sk,lm píše: kostru odporucamblbol mi ukazovatel teploty ,pri zamknutom aute obcas preblikavali smerovky ,dokonca padal otackomer.mal som problem hned v prvej kostre co ide k poistkam hned pri baterke.na kostriaci kabel je nalisovana pasovina ,ktora bola nebola poriadne napajkovana.Po prepajkovani sa vsetko hodilo do poriadku.
Tak som si nechal premerat zhavice a zistil som ze vsetky 4 na to proste seru. Este aj prepadova hadicka bola na maderu.RudaK píše:Nejseš sám .....Filip píše:Tak nam prichaza zima a cim viac klesa teplota, tym horsie mi disco 300 startuje. Cez den v pohode, ale ked do neho sadnem rano, tak sa mu moc nechce. A to nam este ani nezacalo mrznut![]()