Moderátor: Miky_CZ
Můžeme na sebe mávat klidně z okna, když prozradíš, kde bydlíšskipeet píše:Jako čerstvý majitel Freečka jsem byl natěšen na zdravení svých stejně "postižených" fandů zeleného oválu a bohužel cca po měsíci snažení jsem velmi zklamánÚspěšnost - odezva cca 5%
Ano, taky už jsem to tady psal, prostě Free je zepředu míň rozeznatelné, než ty naše krabice. Trčím o kus nad ostatní auta. Třeba i proto se mi moje auto i líp hledá na parkovišti u supermarketůPavelR píše:Není to jenom o přehlížení, ale ono i rozpoznat včas freečko mezi ostatními auty není tak jednoduché jako defa.snažím se zdravit i free (Praha), ale má to téměř nulovou odezvu
jo jo proto jsem si pořidíl dědka a zdraví mě dokonce i kolemjdoucímoon13 píše:Ty s těma fríčkama jsou hrozní sráči!!!![]()
To je mi teda úroveň pánové!
No jasně, vždyť je to super rodinné auto, kočárek do kufru nemusím ani skládat, o tom, kolik se tam vleze nákupu, ani nemluvím... a když dávám malou do autosedačky, nemusím ani ohýbat záda... prostě paráda... neumím si představit, že bych jezdila něčím jiným, než LRGobey píše:pánové, dali jste své auta krásným polovičkám?
Potkal jsem ve Slezské Defender 110 TD4 šedozelenou s bílou střechou a za volantem krásná černovláska a vedle hnědý pes (už jsem jsme na sebe mávali i na nábřeží) a po hodince za Husákovým tichem nádherně špinavého Defendra 110 s maminkou za volantem a dítkem v autosedačce.
H.
Steve píše:To je správný přístup!![]()
Jen jaksi nesmí přitom manžel přijít zkrátka a jezdit nějakým břichoplazem.....